Cozi la ghiseele CNAS, pentru a treia zi consecutiv

Miercuri, 19 Ianuarie 2011, ora 11:241377 citiri
Cozi la ghiseele CNAS, pentru a treia zi consecutiv
Foto: 1235

Sute de persoane stau si miercuri dimineata, pentru a treia zi consecutiv, la coada pentru a-si plati contributiile la Casa de Asigurari de Sanatate.

De asemenea, cele 11 ghisee ale Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB), la care pot fi depuse declaratii, au fost impartite, a declarat purtatorul de cuvant al CASMB, Cristina Calinoiu, ciatat de Mediafax.

Astfel, doua ghisee sunt pentru angajatorii care au peste 120 de declaratii, opt sunt pentru persoanele care au intre doua si zece declaratii, iar un ghiseu este pentru cei care au o singura declaratie.

Ea a subliniat ca amenzile vor fi date numai celor care depasesc termenul limita stabilit, in acest an fiind 27 ianuarie, precizand ca niciodata nu au fost date amenzi angajatorilor care au depus un fisier cu declaratii defect, dar au putut face dovada ca au platit contributiile pentru angajati.

Cozi imense la ghiseele CNAS - termenul de depunere a declaratiilor a fost decalat

Data limita pana la care se pot depune declaratiile pentru Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate este 27 ianuarie, indiferent de modalitatea de transmitere a documentelor, a anuntat CASMB. Reprezentantii CASMB au facut apel la angajatori sa trimita declaratiile prin posta sau pe e-mail, pentru a evita astfel aglomeratia de la ghisee.

Activitatea la CASMB si la celelalte case de asigurari de sanatate din tara a fost reluata in 17 ianuarie, dupa ce, in 13 ianuarie, fusese suspendata pentru remedierea problemelor aparute la Sistemul Informatic Unic Integrat, registrul unic al asiguratilor, lansat in decembrie 2010.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News