Cozi imense la ghiseele CNAS - termenul de depunere a declaratiilor a fost decalat

Marti, 18 Ianuarie 2011, ora 10:492091 citiri
Cozi imense la ghiseele CNAS - termenul de depunere a declaratiilor a fost decalat
Foto: citynews.ro

Sute de persoane stau, marti dimineata, la coada pentru a-si plati contributiile la Casa de Asigurari de Sanatate.

Blocajul s-a format dupa ce, saptamana trecuta, sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate s-a blocat si nu a mai permis Caselor de asigurari din toata tara sa opereze nicio activitate informatica in baza de date nationala, potrivit Realitatea TV.

Casele de Asigurari de Sanatate si-au reluat, luni, programul cu publicul, dupa o pauza de trei zile, in care sistemul informatic a fost defect.

Pe de alta parte, termenul pana la care angajatorii pot depune declaratiile la casele de asigurari de sanatate s-a prelungit cu doua zile, din cauza problemelor sistemului informatic.

Sistemul informatic al CNAS functioneaza. Casele de Sanatate se deschid luni

In aceste conditii, data limita pana cand se pot depune declaratiile este joi, 27 ianuarie, potrivit Adevarul.

"Declaratiile de sanatate si concedii medicale pot fi transmise ca si pana acum prin posta, cu confirmare de primire sau online. Indiferent de modalitatea de transmitere, data limita pana la care se pot depune declaratiile este joi 27 ianuarie 2011", a declarat purtatorul de cuvant al Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB), Cristina Calinoiu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
vin_de_sfecla
rank 3
Oamenii stau la coada sa plateasca pretul SIUI care le joaca feste (considerat depasit) care initial a costat 74 milioane EURO dar prin sistemul suveica al aditionalelor a ajuns la 103 milioane EURO