Copil muscat de un maidanez in parcul IOR din Capitala

Marti, 01 Aprilie 2014, ora 17:02
3093 citiri
Copil muscat de un maidanez in parcul IOR din Capitala
Foto: theatlanticcities.com

Un copil care se juca intr-o zona special amenajata in parcul IOR din Capitala a fost muscat de un maidanez, ajungand cu ambulanta la spital si ulterior la Institutul Matei Bals.

Incidentul s-a petrecut, marti, in jurul orei 15.00. Alina Dincu, una dintre mamele care se aflau in zona cu propriul copil, a relatat la postul B1TV cele intamplate.

"Acesti copii se jucau la 10 metri de noi. Pe spatiul verde dormeau doi maidanezi. Vazand ca baietelul e pe jos, cainele a venit la el si l-a muscat. Alex il cheama, e coleg cu copilul meu de clasa (...) Am auzit tipetele copilului si am alergat la el. Era plin de sange pe fundulet. Echipele ASPA au venit in 10 minute sa caute cainii, dar au spus ca nu mai erau", a declarat martora.

Mai mult, femeia era indignata ca in timp ce ea suna la 112 sa vina ambulanta, o femeie a varsat o sacosa cu mancare pentru animale pe spatiul verde, in apropierea zonei.

"M-am dus si am apostrofat-o. A spus ca nu crede ca a fost muscat vreun copil", a relatat Alina Dincu.

In plus, aceasta spune ca ea insasi a sunat saptamana trecuta sa ridice circa 15 caini vagabonzi care erau in parc, in aceeasi zona. "Azi am vazut masina ASPA cu 2 caini, au spus ca nu au reusit sa ii prinda pe ceilalti, desi dormeau pe spatiul verde".

Alice Grasu, sefa Ambulanta Bucuresti-Ilfov, a declarat la postul Romania TV ca baietelul muscat de maidanezi este constient, cooperant, stabil hemodinamic, respirator si cu plagi superficiale in zona regiunii fesiere.

De asemenea, medicul Catalin Apostolescu de la Institutul Matei Bals a declarat la postul B1TV ca baietelul are "escoriatii la nivelul feselor si atat", facand totodata o dezvaluire suprinzatoare.

"Nu e nevoie sa faca vaccinul antirabic pentru ca a fost vaccinat in august. A fost muscat si atunci, asa ca acum nu mai are nevoie de vaccinare", a precizat medicul.

In context, Catalin Apostolescu a precizat ca dupa modificarea legii, incepand din septembrie anul trecut, numarul pacientilor care se prezinta la Matei Bals dupa ce sunt muscati de caini a scazut cu circa o treime.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#copil muscat maidanezi IOR, #maidanezi Bucuresti , #caini vagabonzi