Sanitas protesteaza in fata Parlamentului Romaniei: "Sanatatea, pe un loc codas in ceea ce priveste alocarea bugetara"

Autor: C.V.
Marti, 23 Februarie 2021, ora 10:37
1771 citiri
Sanitas protesteaza in fata Parlamentului Romaniei: "Sanatatea, pe un loc codas in ceea ce priveste alocarea bugetara"
Protest SANITAS FOTO Facebook

Federatia Sanitas picheteaza marti dimineata, 23 februarie, Parlamentul Romaniei, solicitand senatorilor si deputatilor sa modifice proiectul de buget pentru anul 2021 astfel incat atat beneficiarii serviciilor de sanatate, cat si salariatii din sistem sa beneficieze de o "sanatate de calitate, la standarde europene".

"Proiectul de buget ajunge la Parlament! Acest proiect pune din nou sanatatea pe un loc codas in ceea ce priveste alocarea bugetara! Guvernul Romaniei a demonstrat ca trateaza acest sector vital cu aceeasi indiferenta cu care l-au tratat si guvernele anterioare.

Solicitam parlamentarilor Romaniei, cei care vor decide forma finala a acestui buget, sa dea dovada de responsabilitate si sa modifice proiectul de buget astfel incat atat beneficiarii serviciilor de sanatate, cat si salariatii din sistem sa beneficieze de o "sanatate de calitate, la standarde europene"", potrivit unui anunt postat de Sanitas pe pagina sa de Facebook.

Sanitas va continua protestele

Federatia SANITAS a anuntat ca va continua seria protestelor pentru un sistem de sanatate mai bun si implicit pentru sustinerea revendicarilor membrilor de sindicat.

Guvernul a aprobat, luni seara, proiectul Legii bugetului de stat pentru 2021 in forma finala, cu avizul Consiliului Legislativ.

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, liderul PNL, afirma ca, dupa adoptarea in forma finala, cu avizul Consiliului Legislativ, proiectul Legii bugetului de stat va fi transmis in Parlament cel mai probabil marti.

Mai puteti citi:

Curățenia de primăvară, beneficii uimitoare pentru sănătate!
Curățenia de primăvară, beneficii uimitoare pentru sănătate!
Poate părea o corvoadă doar când stai să te gândești cum să faci curățenia, dar, în realitate, odată ce ai intrat în priză și începi să faci ordine în casă pentru a sărbători...
Ce trebuie să mănânci seara dacă vrei să slăbești în timpul nopții
Ce trebuie să mănânci seara dacă vrei să slăbești în timpul nopții
Când te gândești la slăbit ai în minte numai diete care mai de care mai drastice și ore în șir de transpirat la sală. Dar dacă ți-am spune că poți slăbi la fel de bine și în somn?...
#Sanitas, #protest, #sanatate, #buget , #stiri sociale