Comentarii
dragos_66 - Tot despre Voiculescu...
23.02.2021, 14:09
Daca dl. Voiculescu zice ca a absolvit o facultate , sa ne prezinte foaia matricola s-o vedem si noi, sau in Austria nu se dau note la examene?
CosmaRacoare - Asa cum am spus de mai multe ori,eu sunt apolitic...
23.02.2021, 13:44
Dar nu sunt prost sau idio.t ca sa nu imi dau seama de unele mari lipsuri ale guvernului de coalitie actual.Lipsuri care se amnifesta acut la toate partidele politice ale coalitiei.Cine a numit-o pe aceasta Maria Nitescu la conducerea institutului???De ce a fost numita pina nu a fost verificata pina si la nr.de la chiloti??S-a constatat,meteahna comunista,mostenita de psd si implementata apoi si de celelalte partide politice ca urmare a prieteniei cu psd,in a numi in posturi cheie protejati,lichele,servitori,aplaudaci,si fel de fele de oportunisti si ticalosi care se gasesc din belsug pe linga politicienii nostri.Nu ca politicienii nostri ar fi niste ""sfinti""(din contra,unii sunt lichele si ticalosi prin ei insisi-ex alexe)dar au utilizat aceasta metoda si este foarte greu sa se dezbare de ea,metoda mostenita si copiata de la psd.Pentru mine insa exista o mare intrebare : vor cei din coalitie sa indrepte lucrurile,sau nu?Daca nu vor,pot sa utilizeze aceeasi metoda a psd. Au vointa,vor sa schimbe lucrurile,atunci trebuie sa inteleaga un lucru esential.In functiile cheie,directori,manageri,trebuie sa aduca oameni din afara Tarii,din Diaspora,si sa ii aleaga cu mare grija si pe astia.Toti cei care sunt in Tara sunt vulnerabili si manipulabili,pot fi usor influentati de relatiile pe care le au sau le-au avut.Exemplul cel mai bun este Nasui.Barna nu gasea un alt ministru la fel de bun dar care sa nu fie fiu de securist?Ba gasea si nici greu nu era sa agseasca.Deci si barna si nasui trebuie sa plece,si repede!toate functiile de conducere trebuie completate cu oameni apolitici si daca se poate din afara Tarii!
Tot-la-vale - Nu e si șpăgara dovedita
23.02.2021, 12:56
si condamnată, ca "specialista" Dorobăt? Nici medic cu clinică privata care căpușeaza statul, ca Musta? Nici trompete mediatice care mai mult stau prin studiurile TV, ca Tincu sau Marinescu, in loc sa vada de bolnavi? Desigur, pe ăstia nu-i demite Voiculescu Securel si nici nu ii arata cu degetul copistii de la Zoaie com. #Cat#De#Slugi#Politice#Puteti#Fi !
Gile - Foarte simplu
23.02.2021, 12:54
Este sluga slugii mafiei PSD Streinu Cercel care asculta fara cracnire de ordinele venite de la mafia PSD!
I-a ordonat mafia PSD sa-i transmita date eronate lui Vlad Voiculescu asa a facut! Ordinul se executa nu se discuta!
Este una din variantele de sabotaj al mafiei PSD la guvernul actual!
Cronos - Femeiea trebe cautata intre picioare! Cu mare probabilitate veti
23.02.2021, 12:29
gasi un Cercel!

Cel mai intelectual organ al femeilor numite politic in RO est va ginul.

Cu alte cuvinte, in Ro un va gin = creier de barbat :)))
eu-ca - Gile, pile ace si simplu. Nu este PSD-ista, fraiere. AUR nici
23.02.2021, 13:02
atit. Una din ultimile doua care conduc tara. Ce are intre picioare? Simplu. Mai mult decit Voiculrscu creier. Chiar si un cercel are mai mult creier.
Gile - Foarte simplu
23.02.2021, 13:11
Ca si cum tu sau alt sustinator al mafiei PSD stiti ce-i acela creier !
Cand nu detii asa ceva doar presupui numai ce-i acela creier si multi sustinatori ai mafiei PSD se gandesc la ... gin cu apa tonica!
fomofo - ha,ha,ha!!
23.02.2021, 11:55
Cine este frauda numita Voiuculescu?M-am uitat si eu pe internet si este adevarat,omul asta crede ca are master, doar dupa un an de studii.Este doar un fals,un zero,ajuns intr-o functie inadecvata pregatirii lui.Dar asa cum a spus el personal,nu o sa plece niciodata de acolo indiferent de prestatia lui lamentabila
Tot-la-vale - Asa e
23.02.2021, 12:57
dar progeniturile de securisti au dreptul sa devina masteri sau doctori cand vor 😋😋😋
cozmin - sa ne spalam pe maini cu sapun nemtesc
23.02.2021, 11:45
si sa mancam ceva produs in germania..sa decontam pe firme o masina de zece ori mai scumpa produsa automat in germanica, sa nu faca prea mult efort..sa ne faca ca americanilor sa ne dea medicamente cat tot salariul lunar, ca cineva a avut inspiratia sa aduca etnia plimbareata si fara chef de munca la palat.
eu-ca - Ce se intimpla vuvuzelelor? Nu infierati cu mindrie USRI--sta, PNL-
23.02.2021, 11:33
sta, pe doamna doctor? Este prof. universitar, nu curs dec11 ani. Astia ii "incalica" pe PNL-isti.
Cronos - gluma buna Ptr Ro este mai valabil ca niciodata- spune-mi cata
23.02.2021, 12:33
politica faci, nepotul cui esti si cate dorsuri esti capabili sa lingi ca sa-ti spun cat de universitar poti ajunge :)))
Socialistwars - Ba expertilor !
23.02.2021, 12:19
.
ULAKE - #LA_GHINGHIE & Hanticipate bah carnate
24.02.2021, 00:18
Matusa tamara itzi transmite satzi moara la inaintare si sa ai parte numa de bucale paduchioase.
Cetatzenii gagauzari (din gagauzia) au necinstito pha biata fumee, de nai mai avea parte de asa ceva.
LUPTAdeCLASA - Minciuni rusesti cretine.
23.02.2021, 23:30
.
DUTTY - Ba transnistrene !
23.02.2021, 13:05
.
Traiannn - Vinovat este Streinu Cercel ! Nu poate fi vinovat un director
23.02.2021, 11:56
de o luna de zile numit. Racilele spitalului erau din

directoratul anterior.