Codul Muncii, atacat de Opozitie cu "o motiune de cenzura speciala" (Video)

Luni, 28 Februarie 2011, ora 12:54 3238 citiri
Foto: Realitatea TV

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca motiunea pe care Uniunea Social Liberala o va depune pe asumarea raspunderii Guvernului pe Codul Muncii e una "speciala", din cauza faptului ca e agreata de confederatiile sindicale si de patru din cele cinci confederatii patronale.

"In legatura cu motiunea, as spune ca ea e una speciala, avand in vedere ca ea exprima nu numai pozitia noastra, ci, de data aceasta, in mod oficial, mult mai mult. Avand in vedere ca vorbim de Codul Muncii, sustinerea din partea tuturor marilor confederatii sindicale si a patru din cele cinci confederatii patronale spune foarte mult", a declarat Crin Antonescu in cadrul unei conferinte de presa.

Totodata, liderul PNL a mai anuntat ca Uniunea Social Liberala lucreaza deja la textul motiunii de cenzura, dar in acelasi timp, va depune si propria varianta de Cod al Muncii.

"S-au luat cateva decizii - cea mai importanta e aceea ca Uniunea Social Liberala, grupurile sale parlamentare, vor depune motiune de cenzura. Lucram la redactare. Din partea Aliantei de Centru Dreapta vor fi Mariana Campeanu si Victor Paul Dobre de la liberali si conservatorul Dumitru Pelican. Motiunea o depunem in numele unei parti semnificative din societate", a mai spus Antonescu.

"Odata cu motiunea, vom depune ca initiativa legislativa proiectul propriu de Cod al Muncii, agreat cu aceleasi sindicate si patronate. E un consens de la care lipseste principalul actor, Guvernul. As remarca ca, inca o data, Guvernul Boc se asaza in afara optiunii si intereselor societatii romanesti", a adaugat liberalul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News