City of Energy revine! Transforma energia orasului tau!

Vineri, 07 Septembrie 2012, ora 11:551339 citiri
City of Energy revine! Transforma energia orasului tau!

Noper, Kitra, Sinboy, Nazek si Pren au pregatit 10 lucrari pline de energie!

Cei 5 artisti au pictat 10 becuri de mari dimensiuni pentru a sustine City of Energy, un proiect ce-si propune sa schimbe peisajul urban. Caracterizate prin culoare, creativitate si personalitate, aceste lucrari atipice vor schimba timp de o luna fata orasului.

Dupa o prima editie primita cu entuziasm de catre comunitatile artistice si urbane, Enel Romania revine cu o noua provocare: promisiunea de a transforma orasul!

City of Energy lanseaza inca o data, tuturor pasionatilor de arta urbana, provocarea de a picta posturile de trasformare Enel.

Toti cei interesati se pot inscrie in concurs pe pagina oficiala de Facebook a proiectului - Facebook/EnelSharingRomania pana in data de 16 septembrie, prin uploadarea celor mai reprezentative lucrari de inspiratie urbana.

Un juriu specializat va alege 10 artisti finalisti pentru o competitie de live painting in SkatePark Tineretului. Patru cele mai bune lucrari dintre cele 10 expuse vor aduce castigatorilor un premiu individual de 2000 Ron, precum si posibilitatea de a picta cate 2 pereti ai unui post de transformare Enel.