Centru de vaccinare permanent in Piata Obor. "Avem Johnson&Johnson, avem corturi si avem terasa cu mici aproape"

Joi, 17 Iunie 2021, ora 10:27 2117 citiri
Primarul Radu Mihaiu ii indeamna pe bucuresteni sa vina sa se vaccineze FOTO Facebook/ Radu Mihaiu

Succesul campaniei de vaccinare din Piata Obor, unde cei care s-au imunizat au primit gratuit si o portie de mici, l-a determinat pe primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, sa decida infiintarea unui centru de vaccinare permanent in Obor.

"Avand in vedere cererea mare, schimbam planul si revenim mai devreme la Obor. Maine deschidem aici un centru de vaccinare fix, care va ramane cat aveti nevoie. Doritori sa fie, ca doze avem destule.

Cu ajutorul lui Dan Barna, caruia ii multumesc, guvernul a dat o hotarare prin care un centru din rezerva nationala a fost distribuit la noi. Avem Johnson & Johnson, avem corturi care sa va fereasca de ploaie si avem terasa cu mici aproape", a anuntat, pe pagina sa de Facebook, primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Edilul ii indeamna pe bucuresteni sa vina sa se vaccineze si sa-si faca totodata si cumparaturile. "Asadar, incepand de maine, va asteptam pe toti cei care va doriti sa va vaccinati in cea mai mare piata din tara, piata Obor. Simplu si rapid, intr-un mediu autentic romanesc, unde oricum aveati drum daca apreciati produsele variate si proaspete"

La campania de vaccinare de la Obor de weekendul trecut s-au imunizat anti-Covid, in trei zile, 1.436 de persoane, insemnand 42 de oameni pe ora.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News