Situatia critica in Capitala: mii de blocuri si case nu au apa calda si caldura. Lista publicata de Termoenergetica are 22 de pagini

Joi, 10 Decembrie 2020, ora 14:32
7581 citiri
Situatia critica in Capitala: mii de blocuri si case nu au apa calda si caldura. Lista publicata de Termoenergetica are 22 de pagini
Apa fierbinte in oala FOTO Unsplash

Sute de strazi si bulevarde din toate sectoarele Capitalei nu au apa calda si caldura joi, 10 decembrie. Zeci de mii de bucuresteni stau in frig in apartamente, dupa ce Termoenergetica raporteaza, in continuare, avarii si livrarea agentului termic sub parametri. Lista cladirilor afectate are 22 de pagini.

Termoenergetica anunta ca a intrerupt furnizarea apei calde si a caldurii pe sute de strazi si bulevarde din Bucuresti, pentru remedierea mai multor avarii aparute la reteaua primara.

In sectorul 1 sunt trei avarii, dintre care una la reteaua primara, iar apa calda si caldura sunt oprite pentru mai multe blocuri si institutii. Mai multe strazi au apa calda si caldura livrata sub parametrii, adica calaie, aici fiind vorba despre Bulevardul Ion Mihalache, Calea Victoriei si Bulevardul Iancu de Hunedoara. Livrarile deficitare de agent termic si avariile ar urma sa fie rezolvate pana la finalul zilei de joi, 10 decembrie, potrivit Termoenergetica. Exista, insa, probabilitatea ca interventiile sa fie prelungite.

In Sectorul 2 sunt cinci avarii la reteaua de transport, patru dintre ele la reteaua primara. Mii de apartamente nu au apa calda si caldura si zeci de strazi din sector primesc apa calda si caldura sub parametrii. Printre acestea se numara: Soseaua Colentina, Calea Mosilor, Soseaua Stefan cel Mare, Strada Barbu Vacarescu, Soseaua Mihai Bravu, bulevardele Chisinau si Basarabia. Alte zeci de strazi adiacente se afla in acceeasi situatie.

Defectiunile ar trebui sa se rezolve pana la finalul zilei, ora 24.00, potrivit Companiei Municipale Termoenergetica Bucuresti.

Avarii la reteaua de termoficare

In Sectorul 3 se remediaza doua avarii, iar lucrarile ar trebui sa fie finalizate joi, 10 decembrie, la pranz. Caldura si apa calda se livreaza, de asemenea, sub parametrii pe multe strazi si bulevarde, precum bulevardul Chisinau, bulevardul Theodor Pallady, soseaua Mihai Bravu, Calea Calarasi, strada Baba Novac, bulevardul Camil Ressu, bulevardul Liviu Rebreanu si Calea Vitan.

In Sectorul 4 se remediaza o avarie, iar reparatiile ar trebui sa fie gata pana la finalul zilei, joi, 10 decembrie. Astfel, apa calda si caldura sunt oprite in mai multe blocuri de pe soseaua Berceni. Casele si blocurile situate pe bulevardul Gheorghe Sincai, Calea Vacaresti si strazile Pridvorului, Baladei si Caramidarii de Jos au apa calda la temperatura scazuta.

In Sectorul 5, zeci de strazi nu au apa calda si caldura la temperaturile necesare, iar acestea sunt oprite in mai multe imobile pentru reparatia unei avarii. Printre acestea se regasesc bulevardul Unirii, strada Natiunile Unite, Calea Rahovei, Calea Ferentari, strada Drumul Sarii si bulevardul Libertatii.

In Sectorul 6 este anuntata o avarie la o retea secundara si una a Apa Nova. Din cauza avariilor s-au oprit caldura si apa calda pe bulevardul Veteranilor si strada Paralutelor, iar apa calda si caldura se livreaza sub parametrii pe mai mult alei si strazi, inclusiv pe bulevardul Ghencea.

Gasiti mai jos lista imobilelor afectate de avariile la reteaua de transport de apa calda.

ELCEN a anuntat marti, 8 decembrie, ca a livrat agent termic sub parametrii dupa avaria produsa la CET Bucuresti Sud, dar de marti seara, 8 decembrie, temperatura de livrare a apei calde va fi optima, pentru ca avaria a fost rezolvata.

Conductele erodate si inchiderea unor centrale sunt principalele motive pentru care bucurestenii tremura de frig iarna si isi vor incalzi apa in oala, pe aragaz.

ELCEN a rezolvat avaria de la CET Sud. Apa calda si caldura vor reveni la temperaturi optime de marti seara

Sute de strazi si bulevarde din Capitala au ramas fara apa calda si caldura. Zeci de mii de bucuresteni, in frig

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Un nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi din Capitală şi familiile lor a fost inaugurat, joi, 18 aprilie, pe Calea Şerban Vodă, de către Direcţia Generală de Asistenţă...
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat joi, 18 aprilie, că mai multe troleibuze și autobuze vor circula pe trasee modificate în weekend. Este vorba despre troleibuzele liniei 97...
#apa calda, #caldura, #Bucuresti, #avarie, #termoenergetica , #radet