Mai mulți petrecăreți au fost amendați pentru că au băgat un cal în sufragerie. Momentul în care îl urcă cu copitele pe umerii unui bărbat VIDEO

Duminica, 14 Noiembrie 2021, ora 10:046213 citiri
Mai mulți petrecăreți au fost amendați pentru că au băgat un cal în sufragerie. Momentul în care îl urcă cu copitele pe umerii unui bărbat VIDEO
Calul a fost adus în sufragerie FOTO spynews.ro

Mai mulți petrecăreți din comuna Nana, din Călărași, au fost amendați după ce au adus un cal în sufragerie și chiar i-au urcat copitele pe umerii unuia dintre participanți.

Filmarea în care mai multe persoane dansează, ascultă muzică și consumă alcool a devenit virală. La un moment dat bărbații aduc un cal în sufragerie, îi dau să mănânce o franzelă și îl urcă cu copitele din față pe umerii unuia dintre bărbați.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi s-au sesizat şi au efectuat verificări cu privire la încălcarea normelor privind protecţia animalelor şi a respectării măsurilor de protecţie impuse pe perioada stării de alertă, potrivit Adevărul.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoanele din filmare, aceştia fiind 8 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 46 de ani, din comuna Nana, judeţul Călăraşi. Au fost aplicate opt sancţiuni contravenţionale conform Legii 55/2020, în valoare de 21.500 de lei.

"Cu privire la animalul apărut în filmare, acestuia nu i-au fost aplicate agresiuni şi nu a fost supus altor rele tratamente de către persoanele prezente, iar în urma actului de teribilism al unuia dintre bărbaţi în încercarea de a ridica calul pe umeri, menţionăm că atât cabalina, cât şi bărbatul, nu au suferit vreo leziune, prin acest act nefiind încălcată nicio normă din domeniul protecţiei animalelor", au anunţat IPJ Călăraşi într-un comunicat de presă.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
FrumoasaTara
rank 5
Camelian_Propinatiu_scriitor
rank 5