Zeci de kilometri de cabluri din Sectorul 1, date jos de pe stâlpi. ”Este un record istoric” FOTO

Miercuri, 11 August 2021, ora 10:58 6761 citiri
Cablurile au fost date jos FOTO: Facebook/ Clotilde Armand

Peste 50 de kilometri de cabluri au fost dezafectate din Sectorul 1. Autoritățile spun că ritmul este susținut și că reprezină un record istoric în privința ritmului de dezafectare din Capitală.

”În ultima săptamână am trecut bariera celor 50 km de cabluri dezafecțati în Sectorul 1, ceea ce reprezintă un record istoric în privința ritmului de dezafectare din Capitală.

Astfel, în mai putin de o lună s-au dezafectat cca. trei sferturi din toate restanțele istorice (70 km în total). Zona Domenii – Caraiman este aproape finalizată. Urmează dezafectări în interiorul perimetrului Piața Victoriei – Lascăr Catargiu – Piața Romană – Dacia – str. Polonă – Ștefan Cel Mare - Iancu De Hunedoara”, a scris Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, pe pagina sa de Facebook.

Edilul a mai precizat că, deși există legislație europeană care cere ca toate cablurile să fie mutate sub pământ, fiecare primar a ignorat această practică și violență estetică din Capitală. Un hazard inutil pentru oameni, dar și un simbol al lui „merge și așa” sau „scapă cine poate”.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News