Bucurestiul ramane fara incalzire si apa calda la noapte - sute de blocuri afectate

Joi, 11 Decembrie 2014, ora 22:04 10745 citiri
Foto: nasul.tv

Bucurestenii din sectoarele 2 si 3, partial si cei din sectoarele 1, 4, 5 si 6 raman fara caldura in apartamente, dar si fara apa calda la robinete, joi seara, din cauza unei avarii grave la reteaua CET Sud.

"Urmare a unei avarii survenite pe reteaua termica primara aferenta CET SUD, RADET intampina dificultati pentru a se asigura furnizarea apei calde de consum si incalzirii pe aria Sectorul ui 2, Sectorului 3 si partial Sectoarele 4, 5. Echipele de interventie depun toate eforturile pentru normalizarea situatiei in cel mai scurt timp", se arata intr-un comunicat al RADET.

CET Sud deserveste urmatoarele zone: Colentina, Doamna Ghica, Mosilor, Fundeni, Stefan cel Mare (intre Obor si Spitalul Colentina), Dorobanti, Perla, Beller, Aviatiei, Pantelimon, Iancului, Mihai Bravu, Socului, Theodor Pallady, Camil Ressu, Basarabia, Catelu, Labirint, Foisor, Decebal-Unirii (pana la magazinul Unirea), Nerva Traian, Octavian Goga, Mircea cel Mare si Calea Vitan.

Alimentarea cu apa calda si caldura va fi oprita in 114 de blocuri din zona Aviatiei, precum si in 131 de blocuri din zonele Basarabia, Mihai Bravu, Calea Calarasilor, 1 Decembrie (Baraje / Camil Ressu), Dristor si Tineretului.

In aceeasi situatie se afla si Stadionul National "Lia Manoliu", precum si Spitalul Victor Gomoiu, Aeroportul Baneasa (zona Romaero) si Palatul Copiilor.

In comunicatul RADET se precizeaza ca alimentarea cu agent termic a inceput sa fie oprita treptat in sectoarele Bucurestiului inca de joi dimineata, pentru reparatii, dar sunt adrese la care va fi reluata abia de vineri, ora 02:00.

Totusi, ramane de vazut daca remedierea unei avarii de o asemenea amploare la retelele primare va putea fi facuta in timp util, in conditiile in care la transmiterea acestei stiri caloriferele inca sunt reci in sectoarele cel mai puternic afectate, cum ar fi 2 si 3.

Daca inca nu aveti apa calda la robinet si caldura in calorifere, sunati la 0800.820.002, linie verde.

V.D.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News