Bucurestenii vor avea putina caldura in calorifere - RADET incepe probele "la cald"

Marti, 01 Octombrie 2013, ora 15:02 3174 citiri
Foto: ziarulsemnal.ro

Incepand de marti, 01 octombrie 2013, din cauza scaderii accentuate a valorii temperaturilor exterioare, RADET Bucuresti anunta ca incep probele "la cald" in sistemul centralizat de incalzire.

Acestea vor fi efectuate pe parcursul a trei zile, interval de timp necesar pentru echilibrarea sistemului de distributie si furnizare a energiei termice, conform unui comunicat remis Ziare.com.

In functie de evolutia meteo se va trece la furnizarea caldurii in regim permanent. Procedurile de incarcare "la cald" a instalatiilor se desfasoara in toate sectoarele din Capitala.

"Reamintim clientilor care momentan nu doresc sa beneficieze de energie termica pentru incalzire ca pot sa limiteze ori sa refuze acest serviciu, inchizand vanele retelei aflate in subsolurile tehnice ale imobilelor.

De asemenea, asociatiile care doresc sa beneficieze de acest serviciu sunt rugate sa verifice si sa corecteze pozitia vanelor acestor aparate conform deciziei luate la nivel de asociatie. La consumatorii de tip urban - unde sunt indeplinite conditiile tehnice necesare - la cererea acestora se poate pune permanent in functiune sistemul de incalzire", se arata in informarea RADET.

De asemenea, regia aminteste ca potrivit art 30. alin (4) din Legea nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termica, debransarea instalatiilor interioare de incalzire si/sau pentru apa calda menajera ale consumatorilor de energie termica dintr-un condominiu nu poate fi efectuata in timpul sezonului de incalzire.

C.P.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News