Bucurestenii ingheata din nou in apartamente: Peste 80 de blocuri au ramas fara caldura si apa calda

Luni, 07 Ianuarie 2019, ora 13:46 6072 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

RADET a anuntat ca agentul termic este oprit, de luni dimineata, la peste 80 de imobile din sectoarele 2, 3, 4, 5 si 6 pentru remedierea avariilor aparute in reteaua de termoficare.

Potrivit site-ului RADET, in sectorul 2, la 27 de imobile este sistata apa calda de consum pe motiv de avarie la retele secundare, in cazul a 18 dintre blocuri estimandu-se reluarea furnizarii acesteia la ora 14:00, iar la restul de noua - in jurul pranzului.

In sectorul 3 este oprita incalzirea la 24 de imobile din cauza unor avarii la retele secundare, pentru 16 dintre blocuri fiind estimata reluarea furnizarii agentului termic la ora 15:00, iar pentru restul de 8 - la 14:00.

Potrivit sursei citate, in sectorul 4 este sistata apa calda de consum/incalzirea la 22 de imobile din cauza unei avarii la reteaua primara, punerea in functiune fiind estimata la ora 16:00.

Tot in sectorul 4 este oprita apa calda de consum la un imobil, din cauza unei avarii la reteaua secundara, reluarea furnizarii agentului termic fiind estimata la ora 14:00.

In sectorul 5 este oprita apa calda la opt imobile pe motiv de avarie retea secundara, fiind estimata punerea in functiune in jurul pranzului.

Nu in ultimul rand, in sectorul 6 este sistata apa calda de consum la un imobil din cauza unei avarii la reteua secundara, iar reluarea furnizarii este estimata la ora 15:00.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com