Bolt: pasagerii vor putea sa ofere bacsis

Luni, 08 Iunie 2020, ora 15:38
4431 citiri
Bolt: pasagerii vor putea sa ofere bacsis
Foto: Facebook/Bolt

Platforma europeana de transport Bolt a anuntat luni ca lanseaza o noua functie in aplicatia de ride-hailing, care le va permite tuturor pasagerilor sa ofere bacsis la sfarsitul calatoriei.

"Bolt, principala platforma europeana de transport la cerere, lanseaza o noua functie in aplicatia de ride-hailing, care le va permite tuturor pasagerilor sa ofere bacsis (tips) la sfarsitul calatoriei. Pentru a folosi noua optiune, utilizatorii trebuie sa actualizeze aplicatia Bolt la cea mai recenta versiune", anuntat compania intr-un comunicat.

Pasagerii vor vedea optiunea de a lasa un bacsis la sfarsitul cursei, atunci cand o evalueaza. Ei pot alege dintre optiunile predefinite sau pot introduce suma pe care ar dori sa o lase.

Bacsisul poate fi lasat in maximum 15 minute dupa incheierea calatoriei, iar soferii vor primi intreaga suma. Functia va fi lansata treptat pentru toti utilizatorii Bolt pe Android si iOS in aceasta luna.

"In fiecare zi, soferii parteneri Bolt se afla in prima linie pentru a se asigura ca persoanele care au nevoie de o cursa, in aceasta perioada de incertitudine, se deplaseaza in siguranta prin oras. Introducem aceasta functie pentru a permite pasagerilor sa isi arate recunostinta si sa sprijine comunitatea noastra de soferi, desigur, atunci cand sunt multumiti de serviciile lor", a declarat Cristian Salceanu, country manager Bolt Romania.

La inceputul lunii mai, Bolt a introdus categoria de autovehicule Bolt Protect, care marcheaza automobilele prevazute cu un paravan protector intre sofer si pasageri.

Bolt, cunoscuta anterior ca Taxify, este cea mai mare platforma europeana de transport, care are drept scop sa faca mobilitatea urbana mai usoara, rapida si convenabila.

Infiintata de Markus Villig, Bolt a fost lansata in 2013. Este una dintre platformele de transport care cresc cel mai repede in Europa si Africa, avand printre investitori companii precum Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital, dar si pe Taavet Hinrikus, co-fondator al TransferWise.

Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori inregistrati in peste 35 de tari din lume.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate. Ce funcții oferă
Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate. Ce funcții oferă
Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate, Google Vids, concepută pentru a optimiza crearea prezentărilor animate în mediul corporate. Aceasta a fost prezentată în...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Bolt, #bacsis, #aplicatie, #pasageri , #servicii