Sute de blocuri din Capitală, fără apă caldă. Zonele afectate în fiecare sector

Miercuri, 15 Septembrie 2021, ora 12:20
3969 citiri
Sute de blocuri din Capitală, fără apă caldă. Zonele afectate în fiecare sector
Probleme cu apa caldă în toate sectoarele Bucureștiului FOTO Pixabay

Sute de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă sau se confruntă cu o furnizare deficitară a acesteia, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Companiei Municipale Termoenergetica.

În Sectorul 1 se anunţă reluarea furnizării în cursul zilei de miercuri, după ce în zona Pieţei Gării s-a produs o avarie la reţeaua primară. Blocuri din zonele str. Turda, str. Mexic, şos. Titulescu sau bd. Ion Mihalache au parte de o alimentare deficitară, din cauza lucrărilor de revizii şi reparaţii care se realizează pe timpul verii.

Lucrări similare au dus la o alimentare deficitară şi în cazul unor blocuri din Sectorul 2, situate în zonele str. Vidin, str. Teiul Doamnei, şos. Ştefan cel Mare, str. Grigore Ionescu. Apa caldă va fi oprită până în cursul nopţii de joi spre vineri, pentru mai multe blocuri de pe şos. Pantelimon, str. Ritmului, str. Costache Conachi, în vederea remedierii unei avarii apărute la reţeaua primară.

În Sectorul 3, furnizarea apei calde va fi de asemenea oprită până în cursul nopţii de joi spre vineri, pentru imobile din zonele str. Călăraşi, str. Agricultorilor, str. Matei Basarab. Alte lucrări vor afecta blocuri din zonele str. Nicolae Sebe, bd. Unirii, str. Vlaicu Vodă, str. Fizicienilor sau bd. 1 Decembrie.

În Sectorul 5 se realizează lucrări de revizie, de remediere a unor avarii la reţeaua secundară sau în punctele termice. Apa este furnizată deficitar sau oprită la imobile din zonele: str. I. Urdăreanu, şos. Panduri, Cal. Rahovei sau str. Năsăud.

În Sectorul 6, în cazul mai multor sute de blocuri, alimentarea este deficitară, ca urmare a lucrărilor de revizii şi reparaţii. În plus, ca urmare a lucrărilor pentru remedierea unei avarii la reţeaua primară, furnizarea apei calde va fi oprită până miercuri, ora 21,00, la blocuri din bd. Uverturii, Cal. Apeductului, str. Dreptăţii, str. Virtuţii, str. Dealul Ţugulea, str. Dealului, Al. Cetăţuia, str. Politehnicii, bd. Iuliu Maniu sau str. Fabricii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Un nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi din Capitală şi familiile lor a fost inaugurat, joi, 18 aprilie, pe Calea Şerban Vodă, de către Direcţia Generală de Asistenţă...
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat joi, 18 aprilie, că mai multe troleibuze și autobuze vor circula pe trasee modificate în weekend. Este vorba despre troleibuzele liniei 97...
#apa calda, #Bucuresti, #sectoare , #stiri sociale
Comentarii
Poza BaronulRed
BaronulRed
rank 3
M
mikixxx
rank 3
Ar trebui sa ne ducem si noi sa-i taiem gazele si lumina la blocul