Ce se intampla cu restrictiile impuse in Bucuresti, dupa ce capitala a iesit din zona rosie. Anuntul prefectului Traian Berbeceanu

Miercuri, 20 Ianuarie 2021, ora 17:16
5032 citiri

Numarul scazut de cazuri de coronavirus inregistrate in Bucuresti ar putea duce la ridicarea restrictiilor in Capitala, sustine prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, intr-o postare pe Facebook.

"Din fericire, printr-un efort comun al cetatenilor municipiului Bucuresti, in primul rand, dar si al autoritatilor, incidenta infectarii cu Covid 19 a scazut la 2,96 la o mie de locuitori. Sunt vesti care nu pot decat sa ne bucure! Vom urmari evolutia indicatorului in urmatoarele 48 de ore, iar in situatia pe care cu totii ne-o dorim, in care gradul de infectare se pastreaza sub 3 la o mie de locuitori, vom convoca in sedinta Comitetul Municipal Bucuresti pentru Situatii de Urgenta in vederea adoptarii unei hotarari prin care unele masuri restrictive sa fie relaxate!", a scris Berbeceanu.

Astfel, in conformitate cu prevederile normative in vigoare, printre masurile vizate se numara si:

- permiterea functionarii cu o capacitate de maxim 30% a institutiilor/salilor de spectacol si cinematografelor

- redeschiderea activitatilor la interior a restaurantelor, barurilor, cafenelelor, etc, in limita a maxim 30% din capacitatea unitatii;

- permiterea activitatilor cu publicul, pana in limita a 30% a spatiului destinat, a operatorilor economici licentiati in domeniul jocurilor de noroc.

"Facem un apel la respectarea cu strictete, in continuare, a masurilor aflate in vigoare, astfel putand ca, in curand, masurile de relaxare sa fie si mai generoase!", a mai scris prefectul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#berbeceanu, #Traian Berbeceanu , #stiri sociale