Bătaie într-un mall din Cluj după ce un tânăr a refuzat să prezinte certificatul de vaccinare VIDEO

Vineri, 22 Octombrie 2021, ora 12:35
4718 citiri
Bătaie într-un mall din Cluj după ce un tânăr a refuzat să prezinte certificatul de vaccinare VIDEO
Bărbatul a sărit la bătaie când paznicul i-a cerut să prezinte certificatul de vaccinare FOTO Facebook/ Poliția Română

Un bărbat a încercat să intre în zona de restaurante a unui mall din Cluj joi, 21 octombrie. Când paznicul i-a cerut să prezinte certificatul digital de vaccinare, necesar pentru a lua masa în zona amenajată, acesta a refuzat să prezinte documentul și a devenit violent.

A lovit paznicul, care a căzut la podea. După ce s-a ridicat a început să dea cu pumnii și picioarele în tânăr, fiind ajutat de un trecător, potrivit Observator.

Era în zona food court, la intrare in food court. Baiatul a sărit la bătaie, fiindcă i s-a cerut certificat și nu a fost lăsat să intre. A venit un paznic de la PP Protect și împreună cu domnul în cămașă l-au lovit de mai multe ori. Dar totul a început din cauza băiatului. El a sărit la bătaie", a declarat un martor, conform sursei citate.

Poliția din Cluj a demaraj deja verificări, chiar dacă incidentul nu a fost raportat la 112.

”În cursul serii de ieri, 21 octombrie a.c., în jurul orei 19.20, polițiștii au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală care s-a derulat într-un centru comercial din localitatea Florești, între agenții dispozitivului de pază și alte două persoane.

În urma verificările preliminare efectuate de polițiștii deplasați la locația indicată, s-a constatat că doi tineri care se aflau în interiorul centrului comercial ar fi intenționat să se deplase în zona Food Court, fără prezentarea Certificatului Verde persoanei care desfășura activități de verificare în acest sens.

Ulterior, aceștia i-ar fi adresat expresii jignitoarea agentului de pază și l-ar fi agresat fizic.

A fost aplicată o sancțiune contravențională cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991, pentru provocare de scandal și o altă sancțiune în baza Legii nr. 55/2020 care vizează nerespectarea prevederilor referitoare la obligația persoanelor de a prezenta dovada vaccinării, testării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV-2 prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind Covid-19.

De asemenea, în cauză sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au demarat verificări asupra modului de acțiune al personalului de pază”, a transmis IPJ Cluj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pericol de moarte la Cluj. Cinci persoane, dintre care 4 minori, au ajuns la spital intoxicate cu dioxid de carbon
Pericol de moarte la Cluj. Cinci persoane, dintre care 4 minori, au ajuns la spital intoxicate cu dioxid de carbon
O femeie şi patru copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 8 ani, au ajuns, joi seară, 18 aprilie, la spital fiind transportați de către echipaje medicale din Cluj. Cei cinci prezentau...
Un român și cumnatul său italian au violat o austriacă de 58 de ani. La proces au spus că a fost un „test de curaj”. „Ce i-ați făcut este inuman!”
Un român și cumnatul său italian au violat o austriacă de 58 de ani. La proces au spus că a fost un „test de curaj”. „Ce i-ați făcut este inuman!”
Un român și cumnatul său italian sunt acuzați că au bătut, violat și jefuit o austriacă de 58 de ani, de Crăciun, în 2023. În timpul audierii la tribunalul regional din Viena,...
#Politia Romana, #certificat vaccinare, #mall, #Cluj, #bataie , #stiri sociale