Sute de strazi si bulevarde din Capitala au ramas fara apa calda si caldura. Zeci de mii de bucuresteni, in frig

Marti, 08 Decembrie 2020, ora 12:2814448 citiri
Sute de strazi si bulevarde din Capitala au ramas fara apa calda si caldura. Zeci de mii de bucuresteni, in frig
Apa curge de la robinet FOTO Unsplash

Sute de strazi si bulevarde din toate sectoarele Capitalei nu au apa calda si caldura marti, 8 decembrie. Zeci de mii de bucuresteni stau in frig in apartamente, dupa ce Termoenergetica raporteaza avarii si livrarea agentului termic sub parametri.


Termoenergetica anunta ca a intrerupt furnizarea apei calde si a caldurii pe sute de strazi si bulevarde din Bucuresti, pentru remedierea mai multor avarii aparute la reteaua primara.

In sectorul 1, sunt doua avarii la reteaua primara, una pe strada Iancu de Hunedoara, la nr. 64 si una pe Calea Grivitei, nr. 168. Bulevardul Magheru, Calea Dorobanti, bulevardul Iancu de Hunedoara si alte strazi din zona nu au apa calda sau caldura. Peste 25 de strazi au apa calda si caldura livrata sub parametrii, adica calaie. Majoritatea livrarilor deficitare de agent termic si a avariilor ar urma sa fie rezolvate pana la finalul zilei de marti, 8 decembrie, potrivit Termoenergetica.

In Sectorul 2, mii de apartamente nu au apa calda si caldura. Caloriferele sunt aproape reci, iar apa care curge la robinet este mai mult rece decat calda. Zeci de strazi din sector primesc apa calda si caldura sub parametrii. Printre acestea se numara: Soseaua Colentina, Cale Mosilor, Soseaua Stefan cel Mare, Strada Barbu Vacarescu, Soseaua Mihai Bravu, bulevardele Chisinau si Basarabia. Alte zeci de strazi adiacente se afla in acceeasi situatie.

In plus, in zona Socului din Sectorul 2 este o avarie la reteaua primara. Defectiunile ar trebui sa se rezolve pana la finalul zilei, ora 24.00, potrivit Companiei Municipale Termoenergetica Bucuresti.

Avarii la reteaua de termoficare

In Sectorul 3, caldura si apa calda se livreaza, de asemenea, sub parametrii pe multe strazi si bulevarde, precum bulevardul Chisinau, soseaua Mihai Bravu, Calea Calarasi, strada Baba Novac, bulevardul Camil Ressu, bulevardul Liviu Rebreanu si Calea Vitan.

In Sectorul 4 se remediaza o avarie, iar reparatiile ar trebui sa fie gata pana la ora 24.00, miercuri, 8 decembrie. Astfel, apa calda si caldura sunt oprite pe bulevardul Tineretului, Calea Vacaresti si strazile Pridvorului, Costache Stamate, Baladei si Caramidarii de Jos.

In Sectorul 5, zeci de strazi nu au apa calda si caldura la temperaturile necesare. Printre acestea se regasesc bulevardul Unirii, strada Natiunile Unite, Calea Rahovei, strada Drumul Sarii si bulevardul Libertatii.

Sectorul 6 este cel mai putin afectat. Din cauza unei avarii s-au oprit caldura si apa calda pe bulevardul Timisoara, iar apa calda si caldura se livreaza sub parametrii pe mai mult alei si strazi, inclusiv pe bulevardul Drumul Taberei.

Gasiti mai jos lista imobilelor afectate de avariile la reteaua de transport de apa calda.

Conductele erodate si inchiderea unor centrale sunt principalele motive pentru care bucurestenii tremura de frig iarna si isi vor incalzi apa in oala, pe aragaz.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News