Avarie majora la CET Constanta: Intregul oras a ramas fara apa calda si caldura

Miercuri, 18 Decembrie 2019, ora 14:08 9961 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Constanta a ramas fara caldura si apa calda, din cauza unei avarii aparute in incinta CET Palas, Electrocentrale SA precizand ca repunerea in functiune a instalatiilor va incepe miercuri dupa-amiaza.

Electrocentrale Constanta SA a transmis, miercuri, un comunicat prin care a anuntat ca inregistreaza o avarie a instalatiei de producere a energiei termice, survenita in incinta CET Palas.

"In aceste conditii, Electrocentrale Constanta SA a fost nevoita sa sisteze furnizarea agentului termic sub forma de apa fierbinte si caldura catre toti consumatorii racordati la sistemul de termoficare al municipiului Constanta.

Repunerea in functiune a instalatiilor va incepe in dupa-amiaza zilei de astazi, 18 decembrie, urmand ca dupa asigurarea parametrilor necesari sa se reia furnizarea agentului termic primar", se arata in comunicat.

RADET a transmis ca pana la remedierea avariei nu poate asigura serviciile de termoficare.

"Din cauza complexitatii lucrarilor, nu poate fi estimata ora la care se va reporni furnizarea energiei termice. Pana la remedierea avariei de catre Electrocentrale Constanta S.A., RADET nu poate asigura consumatorilor serviciile de termoficare", a precizat RADET.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza Carrandash
Carrandash
rank 2
ce legatura egzista intre RADET, termoficarea din c-ta si ....
Poza Caliman Eugen
Caliman Eugen
rank 4
Acesta intrerupere este "avantajul" principal al sistemului (mult