Avantajele unui aspirator vertical

Advertorial
Sambata, 06 Martie 2021, ora 22:09
3780 citiri
Avantajele unui aspirator vertical

Un aspirator este un element de baza in fiecare gospodarie. Daca nu ai unul, atunci nu poti profita de avantajele pe care le ofera, precum economisire de timp, efort redus si curatare mai aprofundata.

Dintre toate tipurile de aspiratoare de pe piata, aspiratoarele verticale se remarca probabil ca cele mai usor de utilizat. In plus, acestea sunt mult mai accesibile decat modelele mai grele. Este o idee buna sa ai un aspirator vertical acasa, in plus fata de un aspirator conventional, pentru o curatare mai aprofundata si mai eficienta.

Ce este un aspirator vertical?

Un aspirator vertical este un aspirator usor, usor de utilizat. Aspiratoarele verticale sunt deosebit de usor de depozitat si de utilizat, motiv pentru care multi oameni prefera sa le aiba ca alternativa la aspiratoarele traditionale pentru curatarea regulata. Aspiratoarele traditionale au filtre mai mari, aspiratie mai puternica si curatare mai profunda. Dar aspiratoarele verticale sunt mult mai convenabile din punct de vedere al confortului.

De ce sa folosesti un aspirator vertical?

Daca esti in cautarea unor curatari regulate, un aspirator vertical va functiona excelent pentru tine. Nu trebuie sa scoti toata greutatea unui aspirator traditional din dulap pentru fiecare deversare care are loc in mod obisnuit.

Dimensiune si greutate

Aspiratoarele verticale sunt cel mai bine cunoscute (si cumparate) pentru dimensiunile lor compacte si usoare. Acestea sunt semnificativ mai mici decat aspiratoarele traditionale si, daca ai de facut ceva curatare rapida, este mai probabil sa folosesti un aspirator vertical, mai degraba decat aspiratorul clasic cu sac si fir. Chiar si persoanele in varsta pot folosi un aspirator vertical cu usurinta si ele pot fi, de asemenea, depozitate eficient atunci cand nu sunt folosite, datorita greutatii lor usoare.

Zgomot

Problema majoritatii aspiratoarelor este zgomotul pe care il fac, suficient pentru a trezi copiii adormiti. Majoritatea oamenilor considera ca sunetul aspiratoarelor este enervant (din motive intemeiate), ceea ce face foarte incomod sa le folosesti cu oamenii din jur. Aspiratoarele verticale produc un zgomot considerabil mai mic si sunt usor de utilizat chiar si atunci cand sunt oameni in jur.

Versatilitate

Un aspirator vertical este foarte versatil. Acestea pot fi usor convertite in produse de curatare fara fir, cu baterii, care pot atinge puncte inaccesibile pentru aspiratoarele conventionale si nu trebuie sa tragi de cabluri. Nu trebuie sa te apleci si sa te rasucesti de fiecare data cand vrei sa cureti locurile greu accesibile.

Bun pentru podele dure

In timp ce aspiratoarele cu sac sunt mai potrivite pentru zonele mochetate, un aspirator vertical este mai util pe podelele dure. Acest lucru il face ideal pentru locuri care nu au covoare sau pentru o curatare banala, cum ar fi parul de pisica sau sarea varsata pe gresia din bucatarie. Cu siguranta nu vei scoate aspiratorul tau clasic de fiecare data cand pisica ta sta pe canapea, acum, nu-i asa?

Fara filtre

Majoritatea aspiratoarelor folosesc pungi sau filtre care trebuie inlocuite in mod regulat dupa ce sunt pline. Dar nu un aspirator vertical. Un astfel de aspirator vertical nu are filtru, ceea ce este un mare avantaj, in schimb, are un recipient de praf care trebuie golit de fiecare data cand se umple.

Curatare usoara

Aspiratoarele verticale sunt inalte, iar inaltimea este reglabila, ceea ce le face foarte usor de utilizat la curatare. De asemenea, nu este nevoie sa muti mobilierul in locuri curate, deoarece aspiratorul aluneca usor sub mobilier si incape chiar si in colturi stranse.

Fara alergii

Cu o curatare regulata si aspirarea prafului si a murdariei, aspiratoarele verticale mentin alergiile la distanta. Utilizarea lor zilnica va mentine spatiul interior mai proaspat si mai curat. Singurul lucru care trebuie ingrijit este ca recipientul pentru praf sa fie golit in mod regulat pentru a nu lasa praful sa se stranga.

Depozitare usoara

Daca locuiesti intr-un spatiu restrans, un aspirator vertical este perfect pentru tine. Aceste dispozitive de curatare sunt foarte compacte si, prin urmare, usor de depozitat. Majoritatea aspiratoarelor verticale au, de asemenea, o optiune de montare pe perete pentru o comoditate si mai mare.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#aspirator vertical , #stiri sociale