Creșterea incidenței în București suspendă proiectul Străzi Deschise. Anunțul organizatorilor

Miercuri, 29 Septembrie 2021, ora 12:59 2170 citiri
FOTO Facebook/ ARCEN

Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate a anunțat miercuri, 29 septembrie, în ziua în care incidența în Capitală a trecut de 6 la mia de locuitori, că proiectul Străzi Deschise va fi suspendat.

„❗️🚨Ca urmare a creșterii ratei de infectare cu Covid-19 în București și a noilor restricții necesare pentru a face față acestui val agresiv de infectări, proiectul Străzi Deschise se suspendă începând cu weekend-ul acesta, 2 - 3 octombrie.

Străzi Deschise s-a dovedit un adevărat fenomen pentru viața urbană din centrul Bucureștiului. Economic, social, cultural, zona a crescut enorm, trotuarele sunt pline chiar în timpul săptămânii, au apărut noi afaceri locale care înregistrează săptămânal încasări record. Orașul oamenilor e, deci, șansa reactivării și regenerării Bucureștiului.

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în acest proiect! În 2022 îl vom extinde și îl vom dezvolta.

ARCEN a colectat, în aceste săptămâni de străzi pietonale, mii de date care ne vor ajuta ca acest gest urban să devină o permanență în viața Bucureștiului”, au transmis reprezentanții ARCEN.

Incidența cazurilor de COVID-19 în București a ajuns miercuri, 29 septembrie, la 6,33 la mia de locuitori. Când valoarea depășește pragul de 6 cazuri la mia de locuitori, se impun noi măsuri restrictive.

„Rata de incidența cumulată calculată la 14 zile.

29.09.2021 – ora 10:00 – valoarea de 6.33”, se arată pe site-ul DSP București.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News