Aproape 9.500 de articole pirotehnice si plante de canabis, descoperite in locuinta unui tanar din Mures

Sambata, 19 Decembrie 2020, ora 16:06 1891 citiri
Produsele au fost gasite in locuinta unui tanar de 18 ani

Politistii din Mures au efectuat, sambata, perchezitii la domiciliul unui tanar de 18 ani, unde au descoperit plante de canabis si instalatii de crestere a acestora, precum si aproape 9.500 de articole pirotehnice, informeaza Politia Romana.

Potrivit sursei citate, din cercetari, a reiesit ca cel in cauza ar fi achizitionat articole pirotehnice interzise la detinere in scopul recomercializarii acestora.

In urma perchezitiilor, au fost identificate si ridicate in vederea continuarii cercetarilor, 9.438 de articole pirotehnice din categoriile 2 si P1, in cantitate totala de opt kilograme.

Totodata, la fata locului au fost identificate instalatii clandestine de crestere a plantelor de cannabis, opt plante de cannabis, doua aparate pentru maruntit tutun, sapte kilograme de tutun, 3.400 de foi cu filtru pentru confectionarea tutunului, precum si mai multe inscrisuri privind comercializarea de bunuri cu regim special (articole pirotehnice, tutun) si unitati de stocare media, precizeaza sursa mentionata.

Perchezitiile au fost efectuate de politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Reghin. Cercetarile continua in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

Ce a ascuns povestea de amor dintre Remus Truica si Patricia Kaas. Marturiile frantuzoaicei despre afaceristul condamnat in dosarul "Ferma Baneasa"

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com