Angajatilor Ministerului de Interne li se deconteaza concediul de odihna, in limita a 1.450 de lei

Sambata, 31 Martie 2018, ora 13:335660 citiri
Angajatilor Ministerului de Interne li se deconteaza concediul de odihna, in limita a 1.450 de lei
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministerul de Interne le va asigura in acest an politistilor, militarilor si personalului civil decontarea serviciilor de care beneficiaza in perioada concediului de odihna in unitati turistice aflate pe teritoriul Romaniei. De asemenea, tatii vor putea beneficia de concediu paternal.

"Cuantumul sumelor decontate nu va fi luat in calcul la determinarea procentului (...) referitor la limitarea sporurilor, compensatiilor, adaosurilor, primelor, premiilor si indemnizatiilor si a altor drepturi acordate de fiecare ordonator de credite", arata ministerul intr-un comunicat remis sambata.

De asemenea, ministerul precizeaza ca "solutia decontarii a fost necesara, intrucat din cauza regulilor de protectie a datelor cu caracter personal si a celor institutionale cu privire la angajatii din sistemul de aparare, ordine publica si securitate nationala, acestora nu li se puteau acorda vouchere de vacanta in valoare de 1.450 de lei, asa cum este prevazut pentru celelalte categorii bugetare".

MAI are deja prevazute sumele necesare decontarii cheltuielilor efectuate pentru concediile de odihna in reteaua nationala de turism, in bugetul aferent anului 2018.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News