Imagini copleșitoare la Spitalul de Urgențe Floreasca: 11 ambulanțe așteaptă la intrarea unității medicale într-un haos de nedescris

Joi, 21 Octombrie 2021, ora 17:48 6487 citiri
Coadă de ambulanțe la Spitalul Floreasca din Capitală FOTO: facebook

O imagine surprinsă de la un etaj superior a unei clădiri aflată vis-a-vis de Spitalul Floreasca din Capitală și postată joi, 21 octombrie, pe rețelele de socializare, arată imagini de incredibile. Intrarea în spital este blocată de ambulanțe, iar alte câteva așteaptă pe stradă.

Nu mai puțin de 11 ambulanțe, între care două pentru victime multiple, așteaptă ca spitalul să le preia pacienții.

Chiar la intrarea în unitatea de primiri urgențe sunt deja două ambulanțe SMURD, între care una de victime multiple, parcate în paralel.

În spate, se mai află trei ambulanțe SMURD, între care una de victime multiple și un autoturism. O altă ambulanță de la SABIF (Serviciul de Ambulanță București Ilfov) a pătruns în curte, iar la intrare în curtea spitalului încearcă să mai intre o ambulanță SMURD și una SABIF.

Din spate mai vin trei ambulanțe SABIF, două dintre ele sunt în intersecție, spitalul aflânduse chiar la intersecția dintre calea Floreasca și Șoseaua Ștefan Cel Mare.

Fotografia a fost postată pe rețelele de socializare în după-amiaza zilei de joi 21 octombrie, iar în câteva minute a fost rostogolită pe mai multe conturi. Din comentarii înțelegem că ar fi fost făcută de Dan Grozavu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News