Ambasadorul Marii Britanii si-a prezentat pe Facebook colectia de oua incondeiate din Bucovina, veche de 30 de ani (Video)

Duminica, 28 Aprilie 2019, ora 10:03 4258 citiri
Foto: Captura video Facebook/ British Embassy Bucharest

Ambasadorul Marii Britanii in tara noastra si-a prezentat pe Facebook, cu ocazia Pastelui, ouale incondeiate pe care le-a cumparat din Bucovina, care dateaza de peste 30 de ani.

Andrew Noble precizeaza ca a avut cu el aceasta colectie in toate misiunile diplomatice.

"Aceste oua sunt din 1985, cand am calatorit prin Romania in timpul primei mele misiuni diplomatice aici (n.red. 1983-1986) . Au fost pictate cand erau proaspete. Nu au fost fierte si nu sunt goale pe dinauntru. Puteai sa le fi spart si mancat ca atare.

Acum au peste 30 de ani si au calatorit prin toata lumea: au fost in Africa de Sud, in Algeria, in Germania si in Grecia. Sunt cele mai valoroase obiecte pe care le detin. O sa mai caut si altele similare in acesti ani in care sunt ambasador in Romania", a spus Andrew Noble, in clipul postat pe pagina de Facebook a Ambasadei Marii Britanii.

Andrew Noble a intrat in diplomatie in anul 1982, iar in perioada 1983-1986 a activat in ambasada de la Bucuresti, ca secretar III si II.

De-a lungul timpul, a mai avut misiuni la Bonn, Cape Town, Atena si Berlin.

Inainte de a fi numit ambasador in Romania, Andrew Noble a fost, in perioada 2014-2017, ambasador al Marii Britanii in Algeria.

T.B.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Paste Fericit domnule ambasador!