Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Aberatia zilei: Un politician sustine ca tinerii de la Untold merita soarta celor de la Colectiv

Sambata, 06 August 2016, ora 13:56
30185 citiri
Aberatia zilei: Un politician sustine ca tinerii de la Untold merita soarta celor de la Colectiv
Foto: Facebook / Mihai Seplecan

Mihai Seplecan, fost presedinte al Consiliului Judetean Cluj, face declaratii halucinante. Intr-o postare pe o retea de socializare, el spune ca festivalul Untold care se desfasoara zilele acestea "invoca AntiHristul", iar participantii ar merita soarta tinerilor morti in incendiul din Colectiv.

"Tinerii frumosi si sclavi au uitat cand urlau dupa Colectiv ca vroiau (sic!) spitale, acum sunt de acord ca megacorporatiile satanico-masonice sa cheltuiasca milioane de euro pe aducerea unor artisti membri illuminati, ei sustinand prin cumpararea biletelor acest megaritual MASONIC. Pai nu isi merita soarta atunci? La acest eveniment se vehiculeaza pe langa invocarea AntiHristului (asta inseamna titlul UNTOLD- pentru cunoscatori) spalarea pe creier, colectarea energiei malefice, manipularea masei si sume enorme de bani", a postat pe Facebook Mihai Seplecan.

Politicianul, exclus din PNL in toamna trecuta, continua in aceeasi nota socanta.

" (...) Pamantul este locul necuratului majoritatea oamenilor apartinandu-i si servindu-i direct sau indirect, stiind sau nestiind. Sunt oameni, care azi se vad treziti si maine, le observi somnul adanc.

Ii vezi, cum simpla lor existenta de zi cu zi nu este altceva decat o sustinere etapizata a raului. Apoi, fiecare se uita in stanga si-n dreapta cautand tapi ispasitori de parca si-au spart toate oglinzile din casa. Dementa in masa, livrata prin televizor, ziare, filme, muzica, internet, scoala, cluburi, etc. Apoi, aceste persoane cu sufletul vandut diavolului care iti explica, cum e perfect normal intr-o societate moderna sa intretii relatii sexuale intre persoane de acelasi sex, sa te droghezi, sa fumezi, sa bei peste masura, sa furi, sa minti, etc. In alte tari au legalizat sexul cu animalele, necrofilia si multe altele.

Si uite asa, ramanem fara barbati si apar tot felul de baietei caraghiosi, fitosi, figuranti. Asa a aparut femeia care este puternica doar cu cracii goi, deschisi si tate puse, botoxata, disperata dupa un batran si burtos potent financiar. Morti ce respira, cam la asta se reduce societatea romaneasca. Ce sa mai zice ce exista in alte tari. Destul de greu de readus la viata acesti roboti. Toate sunt lumesti, trecatoare si desertaciune", peroreaza Seplecan.

"Nu judec si nu condamn viata nimanui", mai sustine el, desi, in mod evident, asta facuse mai sus.

Mihai Seplecan isi incheie postarea transmitandu-le ca celor care il "hulesc" sau il condamna ca "nu doarme in biserica", dar s-a trezit cu rugaciuni si adoarme cu ele.

Postarea a socat internautii, in conditiile in care festivalul Untold este cel mai mare din Europa de Est si se bucura de o larga apreciere.

Iata cateva comentarii mai mult sau mai putin ironice, dintre cele care pot fi reproduse:

  • Nene...asta-i caz de plans...IN HOHOTE! De stat in casa si plans ani in sir gandindu-ne ca a fost si presedinte de CJ....nu conteaza macar din partea cui...
  • Ce fumezi?
  • Asta-mi explica multe! Stiam eu ca aia nu-i muzica! STIAM! Numa-ntreb: energia malefica unde se colecteaza? In ce?
  • Doamne Maica Domnului, bine ca mai exista buni crestini ca dumneata si doamna Udrea, tie-va Domnul la fel de profunzi!
  • Prietene, esti OK?!?!
  • Raspunde domnule, nu ne fierbe! Intreaba oamenii aicea: la Colectiv a fost satana sau manie divina? La Maglavit? De ce ne umbla extraterestrii prin buric cu chestii reci cand ne rapesc?
  • Niste reptilieni nenorociti, domnule. Au solzi in loc de creier si sange rece. Dar noi, adevaratii daci care am descoperit piramidele din Egipt si America, le vom veni de hac. Nu ne duc pe noi de nas astia care i-au furat teoria relativitatii lui Eminescu si i-au atribuit-o lui Einstein.
  • Putina apa n-a omorat pe nimeni. Face bine pe caldura asta... Ia si bea un pic, poate te ajuta.
  • Boss, am impresia ca dealer-ul tau iti ofera marfa expirata: ))
  • Nene ia-ti pastilele!!! Problema noastra e ca atunci cand cu Colectivu ni-s-au promis anumite lucruri si nici in ziua de azi nu au fost respectate... (ex: preafericitu a promis ceva aduceti-va aminte!) Nu roboti, OZN-uri sau ce mai ai tu prin cap..
  • Hai recunoaste. N-ai avut bani de bilet, sau ai interdictie de anul trecut.
  • Nu pot sa cred c-am stat sa citesc asa ceva
  • Data viitoare, inainte sa iei Xanax, citeste prospectul

ABERATIE, aberatii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect. 2. Ceea ce este inadmisibil, absurd; absurditate, ineptie, prostie.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Mihai Seplecan Untold masoni Colectiv , #religie