Primăria New York angajează un ”țar al șobolanilor oarecum însetat de sânge”. Care sunt cerințele postului și ce salariu se oferă

Duminica, 04 Decembrie 2022, ora 11:28
4542 citiri
Primăria New York angajează un ”țar al șobolanilor oarecum însetat de sânge”. Care sunt cerințele postului și ce salariu se oferă
Primăria New York angajează un țar al șoboanilor FOTO twitter.com/NYCMayor

Autoritățile din New York caută în prezent un „țar șobolan” determinat „să lupte cu adevăratul inamic – populația necruțătoare de șobolani”, potrivit unui anunț oficial.

Numit din punct de vedere tehnic ”Director al Atenuării Rozătoarelor”, noul angajat va primi un salariu anual cuprins între 120.000 și 170.000 USD, menirea sa fiind să țină „șobolanii orașului în frâu”. Poziția este aparent o „loc de muncă 24/7 care necesită rezistență”.

În ceea ce privește cerințele postului, viitorul ”țar” ar trebui:

să aibă experiență în planificare urbană, management de proiect sau guvernare;

să fie „foarte motivat și oarecum însetat de sânge, hotărât să privească toate soluțiile din diverse unghiuri, inclusive îmbunătățirea eficienței operaționale, colectarea datelor, inovarea tehnologică, gestionarea gunoiului și sacrificarea cu ridicata”

o „atitudine capricioasă, umor viclean și o aură generală de nădejde”;

să afișează o „vehemență virulentă pentru paraziți”.

Acest ultim punct nu ar trebui să fie o problemă, având în vedere faptul că newyorkezii s-au plâns în repetate rânduri de toate daunele cauzate de rozătoarele din jurul orașului.

Până și primarul Eric Adams s-a săturat de animalele mici.

„Nu există NIMIC pe care să-l urăsc mai mult decât șobolanii”, a scris ieri politicianul pe Twitter.

„Dacă ai dorința, determinarea și instinctul ucigaș necesare pentru a lupta împotriva populației necruțătoare de șobolani din New York, atunci slujba de vis vă așteaptă”

Poziția recent anunțată urmează o serie de inițiative ale orașului menite să reducă problema în cauză, inclusiv un „Plan de acțiune pentru șobolani” în cinci puncte, care se bazează în mare măsură pe stabilirea de „zone de atenuare a șobolanilor” în care ar fi de așteptat ca oficialii să își dubleze eforturile de a controla populația de rozătoare.

În New York a fost limitat timpul în care sacii de gunoi pot sta pe trotuar, în speranța de a le oferi șobolanilor mai puține șanse să se strecoare printre deșeuri.

Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Vei avea de...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
#sobolani, #primaria, #New York, #eric adams, #job , #America