Vreme frumoasă în toată țara, duminică. Zonele în care meteorologii anunță ploi slabe

Duminica, 19 Martie 2023, ora 10:04
2228 citiri
Vreme frumoasă în toată țara, duminică. Zonele în care meteorologii anunță ploi slabe
Animale la soare FOTO Unsplash

Se anunță vreme frumoasă în toată țara duminică, 19 martie, cu temperaturi ridicate, ce ating pe alocuri 17 grade Celsius.

Cu toate acestea, în est și sud-est este posibil să apară ploi slabe, iar vântul bate mai tare în zonele înalte de munte.

Maximele pornesc de la 10...11 grade pe litoral şi ajung la 16...17 grade în vestul României, potrivit Știrile ProTV.

În Dobrogea maximele ajung la 13 grade Celsius și este posibil să plouă. Temperaturile cresc şi în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, unde se vor înregistra 15 grade.

În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina maximele ajung la 14 grade și de asemenea există posibilitatea să apară ploi scurte.

În Maramureş se vor înregistra 14...15 grade. Se mai încălzeşte şi în ţinuturile vestice. Temperaturile, mai ridicate decât în celelalte zone, ajung la 16, chiar 17 grade în sudul Banatului, pe la Reşita. Dimineaţa sunt ceva condiţii de ceaţă, dar apoi atmosfera se menţine însorită toată ziua.

În Transilvania maximele ajung la 15 grade, dar la noapte se răceşte din nou şi temperaturile coboară până la minus 5 grade în zona Miercurea Ciuc.

În Oltenia se anunţă o zi plăcută, cu soare, câţiva nori şi vânt domol. Maximele ajung la 14 grade, însă la noapte temperaturile coboară până aproape de pragul îngheţului.

În Bucureşti norii se risipesc treptat, aşa că la amiază avem soare şi vreme bună. Vântul adie plăcut şi se încălzeşte uşor. După prânz se ating 14 grade, iar la noapte temperatura coboară până la 3 grade.

Ploi, brumă și chiar ninsoare, în unele zonele ale țării, în următoarele zile
Ploi, brumă și chiar ninsoare, în unele zonele ale țării, în următoarele zile
Meteorologii anunţă ploi, începând de duminică, în centrul, sudul şi estul ţării, în timp ce la munte precipitaţiile vor fi mixte, iar apoi se vor transforma în ninsoare. În vest şi...
Cresc temperaturile. Când vom avea 24 de grade Celsius în Capitală
Cresc temperaturile. Când vom avea 24 de grade Celsius în Capitală
Vremea tinde să devină tot mai frumoasă în următoarele zile, în special în zona de sud a țării. Vom scăpa de nori, iar soarele va străluci ridicând temperaturile. Meteorologii au...
#soare, #martie, #prognoza meteo, #vremea , #vremea