Sneakers pentru bărbați stilați – ce culori alegem în 2023?

Advertorial
Miercuri, 25 Ianuarie 2023, ora 17:59
4469 citiri
Sneakers pentru bărbați stilați – ce culori alegem în 2023?
FOTO: ccc.eu/ro

Sneakerșii sunt un model foarte popular de încălțăminte, sunt ideali pentru bărbatul modern căruia îi place să țină pasul cu tendințele. Și nu este de mirare acest lucru. În zilele noastre, designerii le oferă domnilor posibilitatea de a purta sneakerșii nu doar alături de o pereche de pantaloni scurți sau o pereche de pantaloni sport ci și alături de o pereche de blugi în tendințe.

Te întrebi care sunt cele mai populare culori pentru sneakerși în 2023? Îți spunem noi chiar acum.

Alb minimalist

Atunci când vine vorba de sneakers bărbat, majoritatea preferă culoarea albă deoarece este o culoare atemporală care se poate asorta cu orice. O pereche de sneakerși clasici, minimaliști, de culoare albă este un must-have în garderoba oricărui bărbat. Sneakerșii albi sunt versatili, sunt atemporali. Se pot purta alături de un costum mai scump, pentru a completa un look sport sau alături de o pereche de blugi. Să optezi pentru clasic atunci când vine vorba de modă este întotdeauna o alegere corectă. Majoritatea tendințelor vor trece cu timpul, dar clasicul va rămâne.

O schemă de culori originală

Nu ești în tendințe dacă îți este teamă să te afișezi cu o pereche de sneakerși colorați. În 2023 combinația care domină va fi portocaliu cu albastru, o combinație ideală pentru primăvară. În prezent, există o mulțime de colaborări între mărcile cunoscute de pe piață, dar cantitatea de idei și combinații de culori este și mai mare.

Tie- dye

Uneori simțim nevoia de o schimbare, de ceva mai strălucitor, mai ales dacă am tot optat pentru stilul clasic. Încearcă trendul tie-dye, care câștigă popularitate atât în rândul femeilor, cât și al bărbaților, în timpul sezonului de toamnă.

Stylish suede

Dacă luăm toate tendințele populare, apoi adăugăm puțină piele de căprioară obținem o pereche de sneakerși stilați pentru 2023. Tonurile neutre, dar interesante, cum ar fi albastru deschis sau olive deschis, sunt populare în sezonul primăvară-vară și toamnă-iarnă.

Dacă vrei să fii mai îndrăzneț, alege un ton de olive mai închis, dacă sufletul tău își dorește mai mult, portocaliul închis va fi cea mai bună alegere. În plus, pielea de căprioară adaugă textură și interes vizual la ținutele simple, dar elegante. Este, de asemenea, o opțiune excelentă de a combina pielea de căprioară cu pielea.

Pantofi de drumeție

Continuând tema adidașilor funcționali, pantofii de drumeție sunt pantofi pentru drumeții la munte, off-road, în pădure etc. Prin urmare, sunt confecționați din materiale ușoare și impermeabile, cu tălpi în relief pentru o bună tracțiune. Designul lor este ideal pentru utilizarea în condiții extreme.

Dad sneakers

Adidașii extrem de grei și de mari, cunoscuți și sub numele de dad sneakers sau ugly sneakers, sunt un răspuns direct la tendința minimalistă a adidașilor. Mărci, precum Balenciaga și Gucci au adoptat această tendință iar acești adidași au fost adesea acuzați că sunt nepotriviți. Cu toate acestea, Balenciaga continuă să creeze noi versiuni de adidași, care adună o mare mulțime de fani.

Imprimeuri îndrăznețe și variate

Imprimeurile de animale sălbatice, modelele colorate, precum și accentele originale funcționează doar pentru adevărații fashionisti și inovatori.

Atenție la talpă

Spre exemplu, talpa Adidas 4D este una dintre cele mai interesante tehnologii apărute recent în lumea pantofilor. Combinată cu partea superioară a modelului ZX 4000 și cu mai multe nuanțe de culoare, arată și mai cool.

Opțiuni pentru toamnă-iarnă

Nike Vapormax sunt concepuți pentru a face față provocărilor viitorului sezon toamnă-iarnă 2023. Culori închise, modele practice și rezistente la apă - de ce altceva ar mai avea nevoie un bărbat la modă? Oh, da, de un design frumos, în tendințe.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#sneakersi, #sneakersi barbati, #incaltaminte barbati , #incaltaminte barbati