De ce îndrăgesc românii jocurile de păcănele de la EGT Interactive

Advertorial
Luni, 07 Februarie 2022, ora 18:02
37641 citiri
De ce îndrăgesc românii jocurile de păcănele de la EGT Interactive
sloturi FOTO: slotv.ro

Cazinourile licențiate de top colaborează cu un număr mare de furnizori pentru a asigura diversitatea ofertei de jocuri. De obicei, din lista producătorilor nu lipsește EGT (Euro Games Technology), o companie bulgară fondată în anul 2002.

Vecinii de la sud de Dunăre s-au dezvoltat foarte rapid și au ajuns să își vândă jocurile în peste 65 de țări, portofoliul depășind 600 de titluri. Unele dintre păcănelele online EGT sunt printre cele mai apreciate de români, indiferent de cazinoul în care joacă aceștia.

Sunt multe motive pentru care amatorii de gambling din țara noastră caută sloturile produse de compania bulgară. Românilor le plac jocurile cu fructe și șeptari, iar oferta de jocuri casino EGT excelează la acest capitol.

Payout ridicat

Cele mai apreciate păcănele online de la EGT au un Payout ridicat. Numit și Rată de câștig (RTC – Return to Customer), Payout-ul este procentul din miza totală care alimentează fondul de premiere, la un rulaj de 1x. Payout-ul mediu la sloturile de pe internet este de 95%, iar multe dintre jocurile lansate de compania amintită au RTC peste medie. La unele sloturi, Payout ridicat este „acompaniat” și o volatilitate scăzută, adică rotirile care aduc câștiguri sunt destul de frecvente.

Tematică variată

EGT acoperă o gamă largă de teme preferate de jucătorii români, dintre care amintim:

  • Jocuri de păcănele clasice, care au o grafică „retro”, cum era cea de la aparatele de pe vremuri;
  • Sloturi cu fructe și șeptari - reprezintă cea mai mare parte a ofertei (Shining Crown, Burning Hot, 100 Super Hot, Supreme Hot, Caramel Hot, Flaming Hot ș.a.)
  • Sloturi inspirate din lumea antică (The Story of Alexander, Great Egypt, Rise of Ra, Ancient Dynasty, 40 Almight Ramses)
  • Sloturi inspirate din legende (2 Dragons, Viking Rising, Mayan Spirit, Forest Tale, Afe of Troy, Amazons Battle)
  • Sloturi inspirate din povești (Ocean Rush, Fortune Spells, Dorothy Fairyland, Tumbelina Dream, Wonder Three)
  • Sloturi cu bijuterii (Diamond plus, 20 Diamonds, Like a Diamond)
  • Sloturi cu animale (100 Cats, Cats Royal, Brave Cat)
  • Jocuri de poker și de blackjack (4 of a Kind Bonus Poker, Joker Poker, Jacks or Better)
  • Sloturi cu destinații exotice (The Big Journey, Aloha Party, Queen of Rio, 30 Summer Bliss)

Jocurile sunt diferite ca număr de linii de plată și ca mecanisme de câștig.

Grafică și sunet

Sloturile produse de EGT sunt foarte variate și din punctul de vedere al graficii, de la un design foarte simplu la animații realizate prin tehnologii moderne. Efectele video sunt completate de efecte sonore pe măsură, care îl ajută pe utilizator să se integreze în lumea jocului.

Funcții speciale

Aproape toate păcănelele online EGT au simboluri Wild și Scatter. De exemplu, Shining Crown, unul dintre cele mai populare sloturi EGT, are ca „Wild” coroana care se multiplică pe toată rola atunci când poate înlocui simboluri pentru formarea combinațiilor câștigătoare, Două simboluri joacă rol de Scatter: dolarul și steluța aurie. Ele plătesc indiferent unde se opresc pe ecran, nu trebuie să se poziționeze pe o linie de plată. Acest joc nu are „Freespins”, dar sunt multe alte păcănele EGT care oferă această funcție specială.

O altă funcție foarte apreciată este „Gamble” („Dublaj” mai pe românește), prin care fiecare câștig poate fi jucat la cărți: dacă nimerești culoarea următoarei cărți, valoarea câștigului se dublează și poți alege să încasezi noua sumă sau să riști în continuare, dar pierzi totul dacă dai greș la următoarea carte.

Jackpoturi progresive

Fără îndoială, una dintre cele mai apreciate caracteristici ale sloturilor EGT este reprezentată de cele patru sloturi progresive Jackpot Cards. Valorile sunt alimentate în fiecare secundă de mii de jucători. Jackpotul cel mare este de câteva milioane de lei, iar marele avantaj, față de păcănelele de jackpot produse de alți furnizori, este că potul poate fi declanșat de orice valoare a mizei, chiar și de o rotire de 20 de bani. Nu se știe niciodată când lovește norocul.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#sloturi, #jocuri de noroc, #jocuri , #jocuri online