Prima imagine cu noua Skoda Superb

Marti, 07 Mai 2019, ora 13:19
16103 citiri
Prima imagine cu noua Skoda Superb
Foto: Skoda

Skoda a dezvaluit o schita de design a facelift-ului Superb, prezentand astfel in premiera primele detalii ale modelului revizuit.

Premiera mondiala a facelift-ului familiei Superb va avea loc in capitala Slovaciei, la Bratislava, in luna mai, in cadrul Campionatului Mondial de Hochei IIHF 2019.

Schita de design a noii Skoda Superb prezinta faruri cu forme precise, proiectoare de ceata distinctive, precum si grila radiatorului specifica modelelor Skoda.

Inscrisul Skoda din spate inlocuieste emblema marcii si reprezinta o premiera pentru modelul Superb. Fiind nava-amiral a marcii Skoda, modelul cu o istorie ce a inceput in anii '30 prezinta mereu cele mai noi inovatii ale marcii in domeniul designului si al tehnologiei, dar si al utilitatii practice.

Skoda Superb, la cea de-a 3-a generatie

Povestea Superb incepe in anul 1934, cu modelul Superb originar, produs la unitatea de fabricatie din Mlada Boleslav.

Incepand cu 1947, nava-amiral a marcii a fost primul model produs de Skoda la fabrica sa din Kvasiny. Denumirea Superb provine din latinescul "Superbus", care inseamna exceptional, excelent sau extraordinar.

Dupa o pauza de peste 50 de ani, modelul modern Skoda Superb si-a insusit din nou toate aceste calitati, revenind pe piata in 2001. Superb in versiunea sa moderna se afla acum la a treia generatie.

In aprilie 2017, a treia generatie a navei-amiral a marcii Skoda a sarbatorit 1 milion de masini produse.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#Skoda Superb imagine, #Skoda Superb facelift , #modele