HArmonyCa, acidul hialuronic cu efect de lifting instant & susținut!

Advertorial
Joi, 19 Ianuarie 2023, ora 16:49
11811 citiri
HArmonyCa, acidul hialuronic cu efect de lifting instant & susținut!
FOTO: Skinmed Clinic

Lupta anti îmbătrânire este din ce în ce mai acerbă, medicina înregistrând progrese remarcabile de la un an la altul.

Acidul hyaluronic este, categoric, cel mai cunoscut mijloc de a stopa timpul și chiar de a-l întoarce din punct de vedere vizual. De mai multe feluri, acidul hyaluronic pe care medicii ni-l injectează poate face minuni atunci când este calitativ și este folosit în cantitatea și la momentul optime.

Despre cel mai nou acid hyaluronic apărut pe piața internațională, ne vorbește Dr. Amalia Anghel, Medic Primar Dermatovenerologie, Doctor în științe medicale, Expert Terapii injectabile / Terapii laser / Dermatoscopie & Dermato-oncologie, Trainer Juvederm România & Alma Laser în cadrul Skinmed Clinic, Centrul de Excelență în Dermatologie București.

Ce este HArmonyCa?

HArmonyCa este un produs injectabil hibrid cu efect dublu. Noul filler conține două ingrediente active, hidroxiapatita de calciu (CaHa) și acidul hialuronic (HA). HArmonyCa cu lidocaină are capacitatea de a îmbunătăți calitatea pielii și de a contracara semnele îmbătrânirii printr-un efect de lifting imediat, dat de acidul hialuronic, și un efect de lifting susținut, oferit de producția de colagen stimulată de hidroxiapatita de calciu.

Compania Allergan Aesthetics a grupului AbbVie, și-a prezentat noul tratament de medicină estetică la Milano, anunțându-și astfel intrarea în categoria filler-urilor injectabile hibride, cu un tratament ad-hoc capabil să atenueze semnele îmbătrânirii de pe față într-un mod multidimensional datorită celor două ingrediente active pe care le conține.

„Odată cu lansarea HarmonyCa, Allergan Aesthetics își confirmă angajamentul concret de a consolida și conduce inovația în sectorul medicinei estetice prin această noutate absolută în categoria filler-urilor injectabile hibride”, declara Jelena Petrovic, CEO și Director General al Allergan Aesthetics Italia. „Acest nou tratament ne permite să ne diversificăm portofoliul și să răspundem astfel nevoilor diferite ale pacienților. Scopul nostru este să sprijinim pacienții pentru ca aceștia să dobândească din ce în ce mai multă încredere în medicina estetică, ca ramură a medicinei și ca soluție la nevoile lor”.

Skinmed Clinic este printre primele centre de dermatologie și estetică din România care valorifică acest nou tratament: „Știm bine că textura pielii se schimbă odată cu trecerea timpului, motiv pentru care este necesară o abordare multidimensională. În plus, laxitatea țesuturilor și pielea lăsată/căzută pot accentua necesitatea acestei abordări. Datorită acestui nou injectabil, care combină dubla acțiune a acidului hialuronic și a hidroxiapatitei de calciu, este garantat un efect de lifting imediat și prelungit, cu o îmbunătățire consecutivă a trăsăturilor feței. Combinația celor două substanțe într-o singură soluție este o nouă opțiune atât pentru pacienți, cât și pentru specialiștii medicali cu experiență în domeniu.”, spune Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatoestetică în cadrul Skinmed Clinic, Centrul de Excelență în Dermatologie București.

Cum acționează acidul hialuronic (HA) și hidroxiapatita de calciu (CaHa)?

Particulele de acid hialuronic pătrund în profunzimea pielii, unde exercită o acțiune de umplere și volumizare, pentru un efect de lifting imediat. În plus, particulele de hidroxiapatită de calciu susțin producția de colagen a organismului, astfel încât încep să se formeze noi fibre de colagen. Pe măsură ce gelul dispare treptat, o rețea fermă și densă de colagen apare în locul acestuia pentru un efect de lifting treptat și de durată, asociat cu hidroxiapatita de calciu.

Ce implică procedura și ce zone ale feței pot fi tratate cu HArmonyCa?

HArmonyCa are în compoziție lidocaină, un anestezic care are rolul de a reduce disconfortul resimțit în timpul tratamentului.

HArmonyCa poate fi folosit în stratul dermic profund, în anumite zone ale feței, dar nu poate fi injectat în zona din jurul ochilor, în buze sau în zona periorală.

Care sunt indicațiile după tratamentul cu HArmonyCa?

Este bine de știut că după tratament ar trebui:

  • Să evitați exercițiile fizice sau activitățile de intensitate ridicată, expunerea la soare, aparatele de bronzat sau condițiile meteorologice extreme, timp de 24 de ore;
  • Să aplicați gheață sau comprese reci pe zonele tratate timp de 24 de ore, întrucât majoritatea tratamentelor injectabile pot provoca roșeață, tumefiere și iritație;
  • Să masați zonele tratate, dacă simțiți mici noduli.

Rezultatele injectării cu HArmonyCa și durata acestora

HArmonyCa oferă un efect imediat de lifting, stimulând, în același timp, producția de colagen. Cercetările indică faptul că HArmonyCa oferă un efect imediat de lifting începând chiar cu a doua săptămână după injectare.

Un sondaj al pacienților tratați cu HArmonyCa arată faptul că majoritatea acestora a fost foarte satisfacută de tratament (scor mediu de 4,1 din 5) chiar și după o perioadă îndelungată, după aproximativ 1 an și jumătate.

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#Skinmed, #acid hialuronic, #HArmonyCa , #stiri sanatate
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Ce ia Putin ?!?!