Moartea suspectă a doi adolescenți, în zona unui parc natural. Poliția ia în calcul un pact de sinucidere

Joi, 27 Ianuarie 2022, ora 19:12 3270 citiri
Locuitorii din zonă spun că sunt șocați de cele descoperite în rezervație FOTO Unsplash

Moartea a doi adolescenți într-un parc natural din Anglia, un băiat și o fată, a șocat comunitatea din Dorset. Anchetatorii spun că ar fi vorba despre un pact de sinucidere.

Trupurilor celor doi au fost găsite marți de un localnic, la Bothenhampton Reservoir, Wych Hill, lângă Bridport, în Dorset.

Oficial, Poliția a anunțat că nu există circumstanțe suspecte în legătură cu decesul celor doi tineri.

Locuitorii din zonă s-au declarat șocați de cele descoperite în rezervație.

”Este un lucru îngrozitor ce s-a întâmplat și niciodată nu ne-am mai confruntat cu asta aici. Este foarte supărător și comunitatea nu poate crede ce s-a întâmplat. Este ultimul lucru la care te aștepți să se întâmple într-o comunitate atât de liniștită. Probabil va lăsa zona în stare de șoc pentru o perioadă de timp, deoarece au existat doar zvonuri despre ceea ce s-a întâmplat. Comunitatea noastră nu a avut confirmare”, a spus Joe Hackett, potrivit Mirror.

Autoritățile au informat ulterior că urmează să se stabileacă exact cauzele deceselor în urma autopsiei, fiind în curs și o anchetă.

”Rudele lor apropiate au fost informate și medicul legist a fost anunțat”, se arată într-un comunicat oficial al poliției din Dorset.

Primarul localității Bridport a declarat că vestea descoperirii celor două cadavre a fost ”sfâșietoare pentru întreaga comunitate”.

Familiile victimelor primesc consiliere, pe măsură ce ancheta continuă pentru a afla ce s-a întâmplat, potrivit Antena 3.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News