Un bărbat a vrut să se sinucidă de rușine că fiul său nu s-a căsătorit până la 29 de ani. Mesajul scris în biletul de adio

Joi, 27 Ianuarie 2022, ora 16:39 3116 citiri
Incidentul a generat o amplă dezbatere pe rețelele de socializare din China FOTO Pixabay

Un bărbat de 55 de ani a încercat să se sinucidă din cauză că fiul său nu și-a întemeiat o familie până la vârsta de 29 de ani.

Întâmplarea nefericită s-a petrecut în China, iar bărbatul le-a lăsat un bilet de adio paznicilor din Gara Shanghai, spunându-le că a luat o supradoză de pastile. La doar câte minute, acesta a leșinat.

Pe bilet, bărbatul a scris că ”a trăit o viaţă plină de ruşine” pentru că fiul său nu are nici soţie, nici copii la vârsta de 29 de ani.

”Oamenii de vârsta mea din sat au şi copii, şi nepoţi deja. Dar tu ai 29 de ani şi nu ai realizat nimic”, a mai scris acesta în biletul adresat fiului său.

Bărbatul a supravieţuit tentativei de sinucidere, în prezent fiind internat în spital, potrivit Adevărul.

Incidentul a generat o amplă dezbatere pe rețelele de socializare din China, pe tema presiunii puse pe tineri pentru a-și întemeia o familie devreme.

”Responsabilitatea tatălui este de a-şi creşte fiul bine şi de a-i oferi o educaţie bună, dar şi de a-l vedea la casa lui şi cum îşi deschide un business. Tocmai atunci poate să spună că şi-a îndeplinit misiunea”, a scris însă un internaut după ce a citit povestea bărbatului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News