Cântăreața Sinead O'Connor, internată în spital după sinuciderea fiului de 17 ani: ”N-are rost să trăiesc fără el”

Sambata, 15 Ianuarie 2022, ora 13:444997 citiri
Cântăreața Sinead O'Connor, internată în spital după sinuciderea fiului de 17 ani: ”N-are rost să trăiesc fără el”
Sinead O'Connor

Cunoscuta cântăreață irlandeză Sinead O'Connor (55 de ani) trece prin momente extrem de complicate după sinucirea fiului său Shane, la numai 17 ani, care se confrunta cu probleme de sănătate mintală.

Astfel, la o săptămână după ce Shane O'Connor a fost găsit mort (la două zile după dispariția sa), artista a fost internată în spital pentru a primi ajutor, în condițiile în care pe rețelele de socializare apăruseră zvonuri privind intenția ei de a-și lua viața.

"Am decis să-mi urmez fiul. Nu are rost să trăiesc fără el. Tot ce ating, stric. Am rămas doar pentru el. Și acum a plecat", a scris ea pe un cont de Twitter neverificat, legat de contul ei oficial.

Mamă a patru copii și căsătorită de patru ori, Sinead O'Connor și-a cerut scuze apoi pentru postările alarmante, asigurându-i pe fani că e doar în căutarea asistenței medicale de specialitate.

"Nu ar fi trebuit să spun asta. Îmi pare rău că am supărat pe toată lumea. Sunt pierdută fără copilul meu și mă urăsc. Spitalul mă va ajuta un timp. Dar îl voi găsi pe Shane. Aceasta este doar o întârziere", a precizat irlandeza.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News