O consilieră PNL din Sinaia care se prezenta ”ofițer SRI sub acoperire” și amenința cu dosare penale, exclusă din partid

Autor: N.G.
Marti, 18 Octombrie 2022, ora 20:54 6935 citiri
Sediul Primăriei Sinaia

Organizația PNL Sinaia anunță excluderea din partid a unui consilier local care se prezenta prin oraș ”drept ofițer SRI sub acoperire care deține acces la informații clasificate și dosare penale”.

Liberalii din Sinaia anunță că, în urma unor anchete interne care au relevat un ”caz șocant” s-a decis cu unanimitate de voturi propunerea de excludere din rândul membrilor PNL și stoparea oricărei forme de legatură sau asociere cu Arieșan Aurora. Aceasta a fost membru PNL Sinaia și a deținut funcția de consilier local liberal.

”Această sancțiune a fost aplicată în urma devoalării activităților la limita înțelegerii normalului uman pe care aceasta le desfășoară și le comunică locuitorilor orașului. În fapt, în ultimul timp dar cu precădere în ultimele luni aceasta se prezintă drept ofițer SRI sub acoperire care deține acces la informații clasificate și dosare penale. În baza acestor informații aceasta susține că întreaga conducere a orașului Sinaia și o parte a Consiliului Local Sinaia urmează a fi arestată, așa cum a decis “conducerea din umbră a localității”, urmând ca persoana sa să fie “numită viceprimar cu atribuții de primar”. Acest scenariu îl prezintă sinăienilor amenințându-i dacă îl comunică actualei conduceri”, se precizează într-un comunicat al PNL Sinaia.

Liberalii mai afirmă că, în urma demarării anchetei interne, ”aceasta a început să lanseze în interiorul organizației scenarii dincolo de înțelegerea noastră dar care ne-au îngrijorat cu privire la modul în care aceasta își manifestă rolul de director al Colegiului Mihail Cantacuzino”.

”Totodată ne exprimăm delimitarea fermă față de influența decizională pe care aceasta pretinde că o are asupra conducerii Poliției Stațiunii Sinaia. Regretăm acest prejudiciu adus membrilor Partidului National Liberal și îi asigurăm că niciodată nu vom tolera în rândul nostru neadevărul. Toate probele colectate în cadrul anchetei interne le vom pune la dispoziția justiției și a organismelor medicale specializate, existând și posibilitatea ca sus-numita să sufere de o condiție medicală care să îi provoace un astfel de comportament deviant”, se mai susține în comunicatul menționat.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News