Sprijin important pentru Simona Halep: Si eu as fi facut la fel

Miercuri, 22 Aprilie 2015, ora 08:434618 citiri
Sprijin important pentru Simona Halep: Si eu as fi facut la fel
Foto: facebook/ Romania Fed Cup Team

Criticata aspru in ultima vreme pentru ca a refuzat sa joace pentru Romania la Fed Cup, preferand sa se pregateasca pentru turneul de la Stuttgart, Simona Halep are parte de un sprijin important.

Irina Begu, lidera Romaniei in Canada, spune ca decizia Simonei trebuie respectata si marturiseste ca, daca ea ar fi fost in locul lui Halep, ar fi facut acelasi lucru.

"Am spus de la inceput ca este decizia ei si trebuie sa o acceptam, pentru ca a jucat foarte mult in ultima perioada si are anumite obiective. Si eu as fi facut la fel in locul ei. Este o decizie pe care a luat-o si a considerat-o cea mai buna pentru ea", a spus Begu, conform Mediafax.

Simona Halep a refuzat sa joace pentru echipa de Fed Cup a Romaniei in meciul din Canada.

Numarul 3 WTA a motivat aceasta decizie prin faptul ca trebuie sa se pregateasca pentru sezonul turneelor pe zgura, iar o deplasare in Canada, unde s-a jucat pe hard, i-ar fi afectat serios programul de pregatire.

Fara Halep, Romania a invins Canada cu scorul de 3-2 si a obtinut calificarea in Grupa Mondiala a Fed Cup.

Simona a ajuns la Stuttgart si chiar a jucat un prim meci, fiind insa invinsa in intrecerea de dublu, unde a facut pereche cu Belinda Bencic.