Când mai joacă Simona Halep tenis. Românca nu s-a înscris la un turneu important WTA

Joi, 15 Septembrie 2022, ora 14:09
1904 citiri
Când mai joacă Simona Halep tenis. Românca nu s-a înscris la un turneu important WTA
Simona Halep. Foto: Facebook / Simona Halep

Nu este o perioadă prea bună pentru Simona Halep.

Pe plan personal, sportiva a divorțat de Toni Iuruc după doar un an de zile, iar pe plan profesional va absenta săptămâni bune de pe terenul de tenis.

Ea nu va participa la turneul WTA 500 de la Tokyo (19 – 25 septembrie), dar nici la cel de la San Diego, competiție la care vor participa multe jucătoare din Top 10.

Și asta din cauza operației la nas pe care a făcut-o în urmă cu cîteva zile.

Tenismenele înscrise la turneul de la San Diego. Foto: Twitter

"Salut! După cum unii poate ştiaţi, m-am chinuit în ultima perioadă cu problemele la nas şi lucrurile s-au înrăutăţit în timpul verii, mai ales la Washington. Această problemă nu mă lăsa să respir şi lucrurile să înrăutăţeau noaptea, când nu puteam respira deloc pe nas. Singurul mod prin care putea fi rezolvată această problemă era o intervenţie chirurgicală. Doctorul Daniel Popescu este cel care a efectuat-o şi a folosit această oportunitate pentru a face şi o intervenţie estetică.

De asemenea, vreau să mulţumesc şi medicului anestezist, dr. Uleia Alex. Totul a decurs foarte bine. Voi avea nevoie de câteva săptămâni de repaus înainte de a face efort fizic.Ne revedem curând pe terenul de tenis", a fost mesajul Simonei Halep, pe Instagram, despre ntervenția chirurgicală pe care a avut-o la nas.

Totodată, tenismena din Constanța nu s-a înscris nici la turneul Transylvania Open, care va fi în aceeași perioadă cu cel de la San Diego.

Deocamdată, nu se știe când Simona Halep Halep va reveni pe terenul din tenis. Românca ar putea rata și Turneul Campioanelor, competiție care se va desfășura la finalul lunii octombrie.

Ce blestem a lovit turneul de la Madrid, după retragerea Simonei Halep
Ce blestem a lovit turneul de la Madrid, după retragerea Simonei Halep
Presa internațională de specialitate vorbește despre un adevărat blestem care a lovit turneul WTA 1000 de la Madrid, aflat în plină desfășurare. ”Blestemul wild-cardurilor”, a titrat...
A învins-o pe Halep la Miami și a urmat coșmarul. Ce-a pățit iberica Badosa la ea acasă
A învins-o pe Halep la Miami și a urmat coșmarul. Ce-a pățit iberica Badosa la ea acasă
Tenismena Paula Badosa din Spania, cea care a învins-o pe Simona Halep la Miami, la revenirea româncei în circuit, a fost eliminată miercuri în primul tur al turneului WTA Madrid. După...
#Simona Halep, #Simona Halep turnee, #San Diego , #WTA