Anul marilor schimbări în viața Simonei Halep: "Totul este Mouratoglou acum"

Joi, 08 Septembrie 2022, ora 09:20
18807 citiri
Anul marilor schimbări în viața Simonei Halep: "Totul este Mouratoglou acum"
Patrick Mouratoglou și Simona Halep

Simona Halep și Toni Iuruc divorțează la aproape un an de la cununia civilă.

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărţim! Nu mai insistaţi, este ultima mea ieşire publică….De restul se vor ocupa avocaţii în cel mai civilizat mod cu putinţă. Mulţumesc de înţelegere!” a declarat Toni Iuruc pentru fanatik.ro.

Simona Halep s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Toni Iuruc în 15 septembrie 2021. În momentul căsătoriei, sportiva şi omul de afaceri erau împreună de doi ani.

Ei aveau programată căsătoria religioasă în data de 13 noiembrie, la Cazino Sinaia.

Se pare că Simona Halep a decis că este momentul să facă schimbări majore în viața ei. A început cu Virginia Ruzici, cea care i-a fost alături în ultimii 14 ani în calitate de manager.

Simona Halep a anunțat după Roland Garros 2022 că renunță la serviciile Virginiei Ruzici, alegând un manager străin, pe Nina Werrenstrom.

Ruzici a continuat să o urmărească pe Halep și a fost la Wimbledon 2022, dar în semifinala jucată cu Rybakina a stat foarte departe de loja ei.

Înainte de sezonul american, Simona Halep l-a concediat și pe preparatorul fizic Teo Cercel, care era și el de mulți ani în echipa ei, alegând să fie înconjurată doar de oamenii lui Patrick Mouratoglou în ceea ce privește staff-ul ei.

„Totul este Mouratoglou acum! Echipa este 100% Mouratoglou! Tot ce mă înconjoară are legătură cu academia lui și cu el! Credeam că o voi termina cu tenisul la 30 de ani, dar acum am început un nou capitol frumos și mă bucur de asta! Voi vedea cât de bună voi fi pe viitor!”, declarat ea.

WTA Madrid începe azi fără Simona Halep. Programul româncelor
WTA Madrid începe azi fără Simona Halep. Programul româncelor
Turneul WTA 1000 de la Madrid programează astăzi primele meciuri de pe tabloul principal feminin, în absența Simonei Halep, care a refuzat din motive medicale wild-card-ul oferit de...
Simona Halep nu e singura. O altă fostă lideră mondială s-a retras de la WTA Madrid. Cum profită Emma Răducanu
Simona Halep nu e singura. O altă fostă lideră mondială s-a retras de la WTA Madrid. Cum profită Emma Răducanu
Simona Halep nu va participa la turneul de categorie WTA 1000 Mutua Madrid Open, pentru care a primit wild card din partea organizatorilor, decizie de ultim moment care a fost luată și de o altă...
#Simona Halep, #Toni Iuruc, #Patrick Mouratoglou, #Virginia Ruzici, #teo cercel , #Simona Halep
Comentarii
V
valexandru
rank 2