Simona Halep rupe tăcerea. Ce-a spus tenismena despre despărțirea de Toni Iuruc

Joi, 08 Septembrie 2022, ora 18:14 40967 citiri
Simona Halep și Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc au fost azi la notar pentru a depune actele de divorț. În timp ce soțul tenismenei a oferit scurte declarații, tenismena s-a limitat la un mesaj postat pe rețelele sociale.

Simona Halep a părut extrem de tensionată și nu a stat de vorbă cu jurnaliștii, în vreme ce Toni Iuruc a glumit amar, făcând referire la eliminarea Simonei Halep încă la primul meci jucat la Grand Slam-ul american.

"Fac o glumă! Eliminarea din turul I de la US Open", a declarat Toni Iuruc pentru wowbiz.ro, înainte de depunerea actelor. La ieșirea de la notar, Toni Iuruc a spus: "Am plecat pe drumuri separate. Nu căutați senzaționalul, că nu există. Așa e viața. Suntem doi oameni normali. Viața merge înainte".

Simona Halep s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Toni Iuruc în 15 septembrie 2021. În momentul căsătoriei, sportiva şi omul de afaceri erau împreună de doi ani.

La o zi distanță după ce divorțul a fost anunțat în presă, Simona Halep a avut și ea o reacție. Pe Instagram, sportiva a menționat: ”Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Echipe
M
V
E
I
G
P
3
2
1
0
5 - 1
7
3
2
0
1
5 - 4
6
3
1
1
1
4 - 3
4
3
0
0
3
1 - 7
0
Comentarii