Simona Halep, pusă în încurcătură după victoria de la Toronto: ”Cum vei sărbători alături de fanii unguri?”

Luni, 15 August 2022, ora 10:25 7617 citiri
Simona Halep

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a câştigat turneul WTA 1.000 de la Toronto, dotat cu premii totale de 2.527.250 de dolari, duminică, după ce a învins-o în finală pe brazilianca Beatriz Haddad Maia, cu 6-3, 2-6, 6-3.

Halep (30 ani, 15 WTA), cap de serie numărul 15, a obţinut victoria după două ore şi 16 minute de joc.

Simona Halep a câştigat astfel pentru a treia oară Openul Canadei, care se dispută alternativ la Montreal şi Toronto, primele două titluri fiind obţinute la Montreal (2016, 2018). De asemenea, are şi o finală pierdută în Canada, în 2015, chiar la Toronto. Este pentru prima oară când Halep câştigă un turneu de trei ori.

La conferința de presă ulterioară finalei, o jurnalistă a pus-o în încurcătură pe Simona Halep, făcând o confuzie care a fost corectată de tenismena noastră.

"Bună, Simona, felicitări, mă întrebam dacă tu și echipa ta plănuiți să sărbătoriți acest succes și dacă ai de gând să sărbătorești victoria ta alături de fanii unguri din Toronto. Ce vei face în continuare?", a fost întrebarea primită de Simona Halep.

"Fanii români", a fost reacția Simonei. ”Vom sărbători mâine pe terenul de tenis pentru că voi merge la Cincinnati, așa că vom fi cu toții la antrenament. Aceea va fi sărbătoarea noastră, nu există foarte mult timp pentru așa ceva, asta vreau să spun, am deja alt turneu programat. Cât despre fani, despre fanii români, au fost minunați și vreau să le mulțumesc pentru că au venit și m-au susținut", a completat Halep.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News