Simona Halep a plecat spre următorul turneu: ”Va fi greu să revin unde am fost”. Cine o insoțește pe tenismenă la Moscova FOTO

Vineri, 15 Octombrie 2021, ora 13:186594 citiri
Simona Halep a plecat spre următorul turneu: ”Va fi greu să revin unde am fost”. Cine o insoțește pe tenismenă la Moscova FOTO
Simona Halep

Tenismena Simona Halep (30 de ani, locul 17 WTA) a plecat vineri spre Moscova, lcoul de desfășurare al următorului său turneu WTA.

După eliminarea prematură suferită la Indian Wells, în turul trei, Simona Halep a revenit în țară pentru câteva zile de antrenamente, premergătoare competiției din Rusia.

Așa după cum arată fotografia postată de Simona pe Instagram, constănțeanca va fi însoțită la Moscova de noul ei antrenor, Adrian Marcu, și de preparatorul fizic Alex Tănase.

La Kremlin Cup, Simona Halep va fi cap de serie numărul 7.

”Am reușit să mă odihnesc, am dormit destul de bine. E greu să mă gândesc la un trofeu acum pentru că am pierdut foarte mult anul acesta. Ritmul meu nu este la un nivel ridicat. Muncesc zi de zi, dar, cu siguranță, va fi greu să revin acolo unde am fost.

Îmi place foarte mult orașul. Avem voie doar să mergem la plimbare, dar și așa sunt foarte emoționată și merg la Moscova cu multă plăcere”, a declarat Simona Halep la plecare.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News