Cum și-a schimbat Simona Halep forma nasului după divorțul de Toni Iuruc. Suma mare plătită pentru intervenția estetică

Luni, 12 Septembrie 2022, ora 20:55 14412 citiri
Simona Halep operată la nas. Foto: Instagram / Simona Halep

Simona Halep s-a operat la nas din cauza unor probleme respiratorii. Intervenția chirugicală a costat-o pe tenismenă mulți bani.

Tenismena și-a anunțat fanii printr-o postare pe Instagram. Ea a spus că va avea nevoie de câteva săptămâni de repaus înainte de a-şi relua activitatea fizică.

"Salut! După cum unii poate ştiaţi, m-am chinuit în ultima perioadă cu problemele la nas şi lucrurile s-au înrăutăţit în timpul verii, mai ales la Washington. Această problemă nu mă lăsa să respir şi lucrurile să înrăutăţeau noaptea, când nu puteam respira deloc pe nas. Singurul mod prin care putea fi rezolvată această problemă era o intervenţie chirurgicală.

Doctorul Daniel Popescu este cel care a efectuat-o şi a folosit această oportunitate pentru a face şi o intervenţie estetică. De asemenea, vreau să mulţumesc şi medicului anestezist, dr. Uleia Alex. Totul a decurs foarte bine. Voi avea nevoie de câteva săptămâni de repaus înainte de a face efort fizic. Ne revedem curând pe terenul de tenis", a scris Simona Halep, într-un Story publicat pe contul său de Instagram.

Tenismena a plătit în jur de 5.200 de euro pentru intervenția chirurgicală la nas, scrie prosport.

Simona Halep este în continuare spitalizată pentru a fi sub supraveghere medicală până își va reveni complet și va putea să fie externată.

Operația de schimbare a formei nasului lui Halep a fost un proces complex tridimensional care a ținut cont de anumite condiții: reperele anatomice faciale ale Simonei pentru obține o estetica cât mai aproape de dorința tenismenei, conform prosport.

Medicul Daniel Popescu a fost cel care a operat-o pe Simona Halep.

Tenismena nu a mai jucat din 29 august, când a fost eliminată în primul tur la US Open.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Echipe
M
V
E
I
G
P
3
2
1
0
5 - 1
7
3
2
0
1
5 - 4
6
3
1
1
1
4 - 3
4
3
0
0
3
1 - 7
0
Comentarii
V
valy9
rank 3
daca nu mai cistiga turnee de tenis
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Adevăru-i că-i strica armonia chipului!