Simona Halep nu are voie să-și sufle nasul și să poarte ochelari de soare. Ce alte lucruri i-a interzis doctorul să facă după operația de rinoplastie

Joi, 20 Octombrie 2022, ora 16:23
3634 citiri
Simona Halep nu are voie să-și sufle nasul și să poarte ochelari de soare. Ce alte lucruri i-a interzis doctorul să facă după operația de rinoplastie
Simona Halep operată la nas. Foto: Facebook / Simona Halep

Simona Halep s-a operat de rinoplastie în urmă cu o lună, iar acum va trebui să țină cont de anumite sfaturi ale medicului ORL.

Sportiva nu va mai juca un meci oficial în acest an, dar a revenit pe teren, unde a început antrenamentele ușoare.

Ea se pregătește la baza sportivă a lui Ion Țiriac din nordul Capitalei, unde are la dispoziție toate facilitățile necesare pentru un antrenament de top.

Imediat după ce a divorțat de Toni Iuruc, Halep a anunțat că s-a operat la nas din cauza unor probleme respiratorii.

"Salut! După cum unii poate ştiaţi, m-am chinuit în ultima perioadă cu problemele la nas şi lucrurile s-au înrăutăţit în timpul verii, mai ales la Washington. Această problemă nu mă lăsa să respir şi lucrurile să înrăutăţeau noaptea, când nu puteam respira deloc pe nas. Singurul mod prin care putea fi rezolvată această problemă era o intervenţie chirurgicală.

Doctorul Daniel Popescu este cel care a efectuat-o şi a folosit această oportunitate pentru a face şi o intervenţie estetică. De asemenea, vreau să mulţumesc şi medicului anestezist, dr. Uleia Alex. Totul a decurs foarte bine. Voi avea nevoie de câteva săptămâni de repaus înainte de a face efort fizic. Ne revedem curând pe terenul de tenis", a scris Simona Halep, într-un Story publicat pe contul său de Instagram, despre operație.

Medicul i-a interzis tenismenei din Constanța să facă anumite lucruri în această perioadă post operatorie, conform prosport.

Astfel, Simona Halep nu are voie să-și suflet nasul. Ea trebuie să-l curețe cu bețisoare de urechi îmbibate cu apa oxigenată sau betadină.

Totodată, sportiva poate folosi creme hidratante pentru pielea uscată.

În plus, Simonei Halep îi este interzis să poarte ochelari de soare timp de trei luni.

Doctorul i-a indicat tenismenei și să facă spălături cu apă de mare și ser fiziologic pentru videcarea țesutului.

Simona Halep a plătit în jur de 5.200 de euro pentru intervenția chirurgicală la nas.

S-a scris istorie la WTA Madrid. Jucătoarea care a egalat performanța fantastică a Simonei Halep
S-a scris istorie la WTA Madrid. Jucătoarea care a egalat performanța fantastică a Simonei Halep
Tenismena americană Cori Gauff, locul 3 mondial, a reușit joi o victorie de senzație în turul secund al turneului WTA 1000 de la Madrid. În vârstă de 20 de ani, Cori Gauff a bifat o...
Veste neplăcută pentru Simona Halep, de la casele de pariuri
Veste neplăcută pentru Simona Halep, de la casele de pariuri
Simona Halep a revenit în competiții ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o TAS, de reducere a suspendării de 4 ani dictate de ITIA la 9 luni. Ca urmare, casele de pariuri au luat-o în...
#Simona Halep, #Simona Halep operatie nas, #Simona Halep tenis bani , #stiri Simona Halep