Simona Halep, favorita la US Open 2014: Americanii o plaseaza in fata Sharapovei

Joi, 21 August 2014, ora 15:12
4049 citiri
Simona Halep, favorita la US Open 2014: Americanii o plaseaza in fata Sharapovei
Foto: Facebook

Simona Halep a fost desemnata cap de serie numarul doi la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, iar jurnalistii americani cred ca sportiva romanca are sanse mari sa castige marele trofeu la Flushing Meadows.

Prestigioasa publicatie americana Sports Illustrated a realizat recent o analiza a favoritelor din intrecerea feminina de la US Open, comparand stilul de joc, punctele forte si forma de moment si neluand in considerare clasamentul WTA la zi.

Simona a fost plasata pe pozitia secunda de specialistii nord-americani, imediat in spatele Serenei Williams.

"Halep nu a suferit infrangeri usturatoare in acest an, iar sezonul ei ar fi fost cu totul altul daca ar fi gasit solutia de a trece de Maria Sharapova, in fata careia a pierdut finalele de la Madrid si Roland Garros. Acesta este motivul pentru care romanca este plasata in fata Sharapovei sau a Anei Ivanovic, nu sunt multe lucruri care pot merge rau pentru ea.

Ea va invinge adversarele pe care toata lumea se asteapta sa le invinga si se va lupta de la egal la egal cu cele care vor incerca sa o preseze. Daca va avea o tragere la sorti norocoasa se va califica in finala cu usurinta. Iar daca o va intalni pe Serena probabil ca nu va castiga, desi ar fi prima intalnire dintre cele doua din acest an. Cu orice alt adversar va avea sanse mari la victorie", scriu americanii.

Organizatorii de la US Open au anuntat lista favoritelor - ce sanse are Simona Halep

Expertii de peste Ocean ofera si cateva argumente care ar putea s-o faca pe romanca sa nu se impuna la New York.

"Halep vine la US Open putin nepregatita, jucand doar patru meciuri pe hardul din Statele Unite. Va fi odihnita, dar increderea ei nu va fi la fel de mare ca la Roland Garros, cand a ajuns in finala. In plus, n-a trecut niciodata de sferturi la New York."

Simona Halep isi provoaca rivalele: Ce spune despre Serena Williams si Sharapova

US Open 2014 va incepe oficial in data de 25 august.

Tragerea la sorti a meciurilor de pe tabloul principal este programata joi seara.

M.D.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Simona Halep US Open 2014, #Simona Halep Sports Illustrated, #Simona Halep favorita US Open , #WTA