Mesajul trimis de Simona Halep lui Horia Tecău. Ce a hotărât tenismena

Joi, 10 Noiembrie 2022, ora 10:46
5902 citiri
Mesajul trimis de Simona Halep lui Horia Tecău. Ce a hotărât tenismena
Simona Halep. Foto: Facebook / Simona Halep

Suspendată provizoriu din tenis pentru dopaj, Simona Halep nu poate fi prezentă la meciul de tenis dintre România - Ungaria, de la Oradea, din play-off-ul din Billie Jean King Cup, fosta FED Cup.

Sportiva a vorbit cu Horia Tecău, antrenorul lotului feminin, și a transmis un mesaj jucătoarelor.

Tenismena va sta în fața televizorului și va urmări partida.

Halep a fost testată pozitiv la o substanță interzisă în timpul US Open.

Ea va fi audiată în prima fază de un tribunal independent din Londra, Sport Resolutions.

"Am vorbit cu Simona acum câteva zile, dar și mai demult. Ea își dorea să vină la Oradea, să fie alături de echipă, chiar dacă nu mai juca în acest an. Momentan, ne dorim să situația să se rezolve în favoarea ei și să revină în turnee cât mai repede posibil. Este o jucătoare care a făcut mult pentru România, pentru echipa noastră și sperăm să revină cât mai curând posibil.

Ea a transmis un mesaj de succes pentru echipă, chiar dacă nu va fi prezentă alături de colege. A spus că se va uita le meci, chiar dacă are alte preocupări în aceste zile. Inima ei bate pentru tenis și își dorește cu ardoare ca echipa Românei să câștige această întâlnire", a spus Horia Tecău, conform www.bihon.ro.

Căpitanul nejucător al echipei României de Cupa Billie Jean King le-a ales pe Ana Bogdan (46 WTA), Jaqueline Cristian (83 WTA), Gabriela Ruse (104 WTA), Anca Todoni (1258 WTA) și Monica Niculescu (52 WTA, în proba de dublu) pentru a face parte din lotul care va disputa barajul cu Ungaria, din 11-12 noiembrie.

Un nume mare din tenis e de partea lui Wozniacki în războiul cu Simona Halep
Un nume mare din tenis e de partea lui Wozniacki în războiul cu Simona Halep
Simona Halep și Caroline Wozniacki sunt implicate într-un război al declarațiilor, declanșat de afirmația danezei care a spus că jucătoarele suspendate pentru dopaj nu trebuie să...
Darren Cahill, despre cazul Simonei Halep: ”Risipește milioane, trebuie să se descurce mai bine”
Darren Cahill, despre cazul Simonei Halep: ”Risipește milioane, trebuie să se descurce mai bine”
Simona Halep s-a întors în țară de la Miami, după ce a primit un wild card pentru turneul din Florida (19-31 martie), care a marcat revenirea sa în circuit după mai bine de un an şi...
#Simona Halep, #Simona Halep dopaj, #Horia Tecau, #Horia Tecau Simona Halep , #Fed Cup