Simona Halep, avertizata dupa infrangerea suferita in semifinalele Fed Cup

Marti, 23 Aprilie 2019, ora 08:02 22079 citiri
Foto: fedcup.com

Simona Halep este avertizata ca ar putea avea de suferit pe termen lung dupa ce echipa Romaniei a fost eliminata de Franta in semifinalele Fed Cup.

Sportiva noastra a disputat doua meciuri electrizante intr-o singura zi si ar putea fi afectata nu doar fizic, ci si mental, spune fostul antrenor al Simonei, Firicel Tomai.

"Simona poate resimti acest efort din Fed Cup si in urmatoarele doua luni. Simona a avut un meci total in Franta. Si-a dorit enorm, foarte mult, a oferit tot ce a putut ca energie si capacitate de efort si de implicare.

Pur si simplu simteai ca mai putea sa joace si nu gresea o minge. La dublu a gresit o minge sau doua in trei seturi. A fost foarte alerta si foarte prezenta in joc. Simona a fost singura care a cazut pe aceasta suprafata. Pe un teren alunecos am mai vazut cazuri in care jucatorii au alunecat", a spus Firicel Tomai pentru ProSport.

De altfel, Simona a spus inca dinaintea meciului de dublu ca acuza dureri la sold si n-ar fi intrat in cazul in care Irina Begu nu s-ar fi accidentat.

Simona a jucat in cele din urma si la dublu, a dat totul, iar dupa meci a fost extrem de suparata si nu a mai oferit nicio declaratie.

Amintim ca Romania a fost invinsa de Franta in semifinalele Fed Cup, scor 3-2, dupa un week-end electrizant la Rouen.

Simona Halep a adus ambele puncte ale Romaniei in proba de simplu, dar a pierdut meciul decisiv de dublu, alaturi de Monica Niculescu.

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News