Simona Halep: "Când eram mică spuneam că la 26-27 de ani o să mă las! Dar tenisul e încă viața mea!"

Miercuri, 12 Ianuarie 2022, ora 12:10 2043 citiri
Simona Halep FOTO Facebook

Simona Halep se pregătește pentru a 12-a participare consecutivă la Australian Open. A ajuns de cinci ori până în sferturi, iar în 2018 a jucat finala.

Ea a vorbit pentru AO Show, o emisiune realizată de organizatorii Australian Open. Simona Halep spune că obiectivul ei e de a reveni în Top 10.

“Am fost acolo sus atâția ani. Anul trecut mă simțeam obosită cu toate accidentările și poate că e bine că am ieșit din Top 10 și acum am această provocare să revin. E multă muncă, sunt multe meciuri de câștigat, dar dacă sunt profesionistă și fac ce trebuie voi reveni.

E frumos că încă joc la 30 de ani, când eram mică spuneam că atunci când o să am 26-27 o să mă las, dar iată că încă sunt aici și acum văd tenisul mai relaxat, mă bucur de momentele astea și de momentele petrecute pe teren. E un plus pentru mine.

Simt că am făcut tot ce mi-am propus când eram mică: să câștig un Grand Slam, să fiu nr 1, să câștig atâtea titluri și acum nu pun presiune pe mine în privința rezultatelor, vreau să văd cât de bună pot fi în fiecare zi și cât de calmă pot fi pe teren. Încerc să fiu mai bună zi de zi”.

Simona Halep a vorbit și despre cum s-a schimbat viața ei de când s-a măritat.

„Nu s-au schimbat prea multe, pentru că nu prea am stat acasă, am călătorit mult la turnee. Dar el e relaxat, nu mă pune să gătesc, să fac curat (râde), mă susține în privința tenisului și tenisul e încă viața mea”.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News