Cine ar fi, cu adevărat, în spatele atacului mișelesc declanșat asupra Simonei Halep, după revenirea pe teren

Joi, 21 Martie 2024, ora 05:08
26269 citiri
Cine ar fi, cu adevărat, în spatele atacului mișelesc declanșat asupra Simonei Halep, după revenirea pe teren
Simona Halep FOTO Facebook

Simona Halep a fost învinsă de spaniola Paula Badosa (locul 80 WTA), scor 1-6, 6-4, 6-3, în primul tur la Miami Open şi după o oră şi 58 de minute de joc.

Aceasta a fost prima partidă jucată de Halep după 569 de zile şi după ce a fost depistată pozitiv şi suspendată.

Fosta adversară a Simonei Halep din finala Australian Open, daneza Caroline Wozniacki, a declarat că cei care au fost prinși dopați nu ar trebui să primească invitații la turnee, iar Simona Halep i-a răspuns, conflictul extinzându-se și în mediul online.

”Înțeleg de ce un turneu vrea să aibă o mare vedetă la start, dar este convingerea mea personală prin care cred că oamenii nu ar trebui să primească wild card-uri după perioada de suspendare pentru dopaj.

Dacă vrei să te întorci, și a fost o greșeală, înțeleg, dar ar trebui să muncești pentru a urca. Este evident că situația Simonei s-a prelungit de mult timp. I s-a redus suspendarea. Nu a fost o iertare, ci o reducere a pedepsei”, a subliniat Wozniacki.

„Da, dar de ce? Nu am făcut nimic rău. Nu am trișat. Nu m-am dopat. Deci e mai bine dacă citim decizia de la TAS că era un supliment contaminat, nu era doping. Nu am avut niciodată de-a face cu dopajul. Nu m-am dopat niciodată, așa că nu sunt un trișor. Mulțumesc turneului că mi-a dat wild card și că am posibilitatea de a juca într-un turneu atât de mare. A fost grozav să mă întorc”, a fost răspunsul Simonei Halep către rivala sa din circuit.

Conflictul nu s-a oprit aici, iar unii dintre fanii lui Halep au luat cu asalt contul de Instagram al danezei, unde i-au lăsat mesaje răutăcioase, acuzând că în spatele ei ar fi de fapt Serena Williams.

„Wozniacki s-a plâns mereu. Este cățelușul Serenei, ce putem să îi cerem?”

„Cea mai bună prietenă a Serenei”

„Când oamenii vor realiza că dopingul intențional și testele pozitive nu sunt același lucru? Necesită nivelul minim de gândire”

„Wozniacki nu ar putea fi mai etonată. Halep clar nu a încercat să trișeze. A făcut o adevărată greșeală!”

Serena Williams a fost una dintre vedetele care au reacționat urât la adresa româncei, după ce a fost suspendată, ea cerând indirect să i se decerneze titlul de la Wimbledon, din 2019.

Drone explozive şi rachete ghidate lansate de Hezbollah în nordul Israelului. „Un atac complex”
Drone explozive şi rachete ghidate lansate de Hezbollah în nordul Israelului. „Un atac complex”
Mişcarea libaneză pro-iraniană Hezbollah a anunţat că a vizat sâmbătă, 27 aprilie, două poziţii militare în nordul Israelului, "în ripostă la atacurile inamicului" împotriva...
Eliminată fără drept de apel la Madrid, Sorana Cîrstea a vorbit despre Simona Halep: ”Capitol închis”
Eliminată fără drept de apel la Madrid, Sorana Cîrstea a vorbit despre Simona Halep: ”Capitol închis”
Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost învinsă fără drept de apel de poloneza Iga Swiatek, liderul mondial, cu 6-1, 6-1, sâmbătă, în runda a treia a turneului WTA 1.000 de la...
#Simona Halep, #atac, #Caroline Wozniacki, #miselesc, #Serena Williams , #stiri tenis